עוגת לימון קמח תירס עם זיגוג לימון ורוטב אוכמניות כתוש
אם יש לכם ביצים, קמח תירס, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת קפה אוכמניות ולימון עם זיגוג לימון, עוגת לימון אוכמניות עם זיגוג לימון, ו לימון Ricotta Cornmeal מאפינס עם זיגוג לימון-וניל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים אבקת סוכר 2tablespoons מיץ לימון בקערה קטנה. מערבבים עם כפית עד חלקה להדביק דמוי,הוספת מיץ לימון יותר על ידי 1/2 זיגוג כפית הוא עבה מדי כדי להפיץ. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מתלה מיקום במרכז ארוגים וחימום מראש עד 177°. חמאה 9 אינץ '-diametercake מחבת עם 2 אינץ ' -צדדים גבוהים;שורה תחתונה עם קלף.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
Whiskbuttermilk, ביצים, קליפת לימון, קערה קטנה vanillain.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים תערובת חלב חמאה וחמאה מומלחת לתערובת קמח. Usingrubber מרית, בעדינות לקפל נוזלים לתוך תערובת flour עד רק מעורבב (לא לערבב).לגרד את הבלילה למחבת; להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים עוגה עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי ועוגה מושכת awayfrom הצדדים של פאן, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מיד להפעיל סכין סביב צידי העוגה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
7
מניחים מדף על גבי עוגה במחבת. כפפות ארוגות, להחזיק מחבת ומתלה מוצקים יחד ולהפוך את העוגה על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
Removepan מעוגה.
9
מניחים מדף נוסף onbottom של עוגה; הפוך 1 יותר זמן כך thatcake הוא למעלה בצד. מערבבים זיגוג עד מעורבב.בעוד העוגה היא עדיין חמה מאוד, זיגוג טיפה bytablespoonfuls על עוגה; להפיץ within1 / 2 אינץ ' של קצה (כמה זיגוג עשוי לטפטף downsides של עוגה). מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
10
מגישים עם
11
רוטב אוכמניות כתוש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)