עוגת לימון קמח תירס עם זיגוג לימון ורוטב אוכמניות כתוש
אם יש לכם ביצים, קמח תירס, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת קפה אוכמניות ולימון עם זיגוג לימון, עוגת לימון אוכמניות עם זיגוג לימון, ו לימון Ricotta Cornmeal מאפינס עם זיגוג לימון-וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אבקת סוכר 2tablespoons מיץ לימון בקערה קטנה. מערבבים עם כפית עד חלקה להדביק דמוי,הוספת מיץ לימון יותר על ידי 1/2 זיגוג כפית הוא עבה מדי כדי להפיץ. תניח בצד.
מתלה מיקום במרכז ארוגים וחימום מראש עד 177°. חמאה 9 אינץ '-diametercake מחבת עם 2 אינץ ' -צדדים גבוהים;שורה תחתונה עם קלף.
Combineflour, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, andsalt בקערה גדולה; להקציף כדי להתמזג.
Whiskbuttermilk, ביצים, קליפת לימון, קערה קטנה vanillain.
יוצקים תערובת חלב חמאה וחמאה מומלחת לתערובת קמח. Usingrubber מרית, בעדינות לקפל נוזלים לתוך תערובת flour עד רק מעורבב (לא לערבב).לגרד את הבלילה למחבת; להפיץ באופן שווה.
אופים עוגה עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי ועוגה מושכת awayfrom הצדדים של פאן, על 30 דקות.
מיד להפעיל סכין סביב צידי העוגה.
מניחים מדף על גבי עוגה במחבת. כפפות ארוגות, להחזיק מחבת ומתלה מוצקים יחד ולהפוך את העוגה על מתלה.
מניחים מדף נוסף onbottom של עוגה; הפוך 1 יותר זמן כך thatcake הוא למעלה בצד. מערבבים זיגוג עד מעורבב.בעוד העוגה היא עדיין חמה מאוד, זיגוג טיפה bytablespoonfuls על עוגה; להפיץ within1 / 2 אינץ ' של קצה (כמה זיגוג עשוי לטפטף downsides של עוגה). מגניב לגמרי.