עוגת לימונדה טעימה
עוגת לימונדה טעימה דורשת על 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם חמאה, עלי נענע, שמנת מתוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 303 מעריצים. מתכונים דומים: עוגת לימונדה טעימה, עוגת לימון חושנית, ו עוגת לימון פוק חושנית.
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). גריז 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם קיצור או ספריי בישול.
הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים והוספת 1/2 כוס לימונדה לשתות לערבב.
יוצקים את הבלילה למחבתות.
אופים לפי הוראות על תיבת עבור סיבובים 9 אינץ'. מגניב 10 דקות; להסיר עוגות מן המחבתות כדי מתלים קירור. מגניב לגמרי.
בקערה גדולה, לנצח את כל החומרים ציפוי עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורבב, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 עד 3 דקות עד פלאפי. (אם ציפוי עבה מדי, להוסיף 1 עד 2 כפיות יותר שמנת.)
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת הגשה; להפיץ עם ציפוי. למעלה עם שכבת העוגה השנייה. כפור העליון ואת הצד של העוגה עם הנותרים ציפוי.
מקשטים עם קליפת לימון ונענע.