עוגת לימונדה קלה
אם יש לכם גלידה vanillan, קליפת סיד, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% נסו קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי, עוגת טאקו קלה וצוות קאבוט Fit, ו עוגת גבינה דלת פחמימות דלעת קלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה בינונית, מערבבים את כל החומרים קרום קרקר גרהם. הקש תערובת בחוזקה נגד התחתון בצד של צלחת עוגה, 9x1 1/4 אינץ'.
אופים כ 10 דקות או עד חום בהיר. מגניב 30 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים גלידה, להתרכז לימונדה וצבע מזון. תערובת גלידת תל בקרום.
להקפיא כ 4 שעות או עד המשרד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר כמה דקות לפני חיתוך.
מקשטים עם קליפת לימון מגוררת. החנות מכוסה במקפיא.