עוגת לימונדה קפואה
צריך קינוח צמחוני? פאי לימונדה קפוא יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 638 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-47 דקות. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, מיץ לימון, תרכיז לימונדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת לימונדה קפואה, עוגת לימונדה קפואה, ו לימונדה ג'ין קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות. הפוך את הקרום: בקערה בינונית, לשלב את פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה מומסת. לחץ בחוזקה על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של צלחת עוגה 9 אינץ'.
אופים במשך 7 דקות; מגניב לחלוטין.
הפוך את המילוי: בקערה בינונית קרה, מקציפים את הקרם עד פסגות נוקשות טופס. בקערה אחרת, מערבבים יחד את החלב המרוכז ולימונדה קפואה. מקפלים בעדינות את תערובת הלימונדה לתוך הקצפת.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום; להקפיא בן לילה.
כשעה לפני שאתה מגיש את העוגה, להפוך את ציפוי: לזרוק את פירות יער בקערה בינונית עם סוכר ומיץ לימון. להפריש עד מוכן לשרת.
בואו העוגה לבוא לטמפרטורת החדר במשך 10 דקות לפני החיתוך. מעל כל פרוסה עם פירות יער.