עוגת ליקר ביצים
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, אגוז מוסקט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת ליקר ביצים, עוגת ליקר ביצים, ו עוגת ליקר ביצים (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
2 (יכול להיות או להרחיק) אפרסקים טריים או קפואים פרוסים 2 (חוֹרֶף) רום כהה או מים 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק דומדמניות מיובשות, צימוקים או חמוציות 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק ליקר ביצים מעורבב עם תמצית וניל כפית 1 3 larges ביצים, טמפרטורת החדר 710 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח לכל מטרה 177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך 0 (יכול להיות או להרחיק) אגוז מוסקט מגורד טרי 3 (חוֹרֶף) 1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) גרידה כתום מגורד 0 (יכול להיות או להרחיק) (צינור גדול) 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק ליקוריץ צהוב וירוק 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק (2 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר