עוגת לירה כתומה Ricotta עם תותים
גשו לסופר וקנו מלח כשר, תותים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת לירה ריקוטה כתומה עם תותים, עוגת לירה כתומה ריקוטן עם תותים אמרטו, ו עוגת לירה ריקוטה כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז 9 על ידי 5 על 3 אינץ מחבת כיכר עם חמאה. בקערה בינונית מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מערבבים לשלב.
באמצעות מיקסר חשמלי, קרם יחד את החמאה, ריקוטה, וסוכר עד אור ורך, על 3 דקות. עם המכונה פועלת, להוסיף את הביצים 1 בכל פעם.
מוסיף את וניל, גרידת תפוז, ואמרטו עד בשילוב.
הוסף את החומרים יבשים, כמות קטנה בכל פעם, עד רק incorporated.
יוצקים את התערובת לתוך המחבת מוכן ואופים עד קיסם יוצא נקי ואת העוגה מתחילה למשוך מן הצדדים של המחבת, על 45 עד 50 דקות.
תן את העוגה מגניב במחבת במשך 10 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. באמצעות מסננת רשת, אבק העוגה מקורר עם אבקת סוכר.
בינתיים, מניחים את התותים (או עליונות תפוזים) בקערה קטנה עם הנותרים 1 כף סוכר.
תן לשבת עד המיצים התאחדו סביב התותים.
כדי לשרת, פורסים את העוגה ומגישים עם כפית של תותים ומיצים שלהם מעל החלק העליון של העוגה.
מרכיבים
2קרום: פירורי קרקר גרהם
Amaretto3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר
(1 1/2 מקלות) חמאה, טמפרטורת החדר, ועוד כדי לשמן את תבנית האפייה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קמח עוגה3larges
(חלקית &)1אוראו ממולאים כפולים
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1
כתום, מקונן3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת ריקוטה עם חלב מלא1פיינט
תותים, קליפות ו לרבעים או 3 תפוזים, לחתוך לעליונות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר
סוכר, בתוספת 1 כף1אוראו ממולאים כפולים
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)