קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

האנצ'ילדות הכי מהירים אי פעם

האנצ'ילדות הכי מהירים אי פעם
האנצ'ילדה המהירה ביותר אי פעם דורשת בערך שעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 598 קלוריות, 43 גרם חלבון ו-33 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.68 דולר למנה. גשו לסופר וקנו טורטיות קמח, בצל, עלי כוסברה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזו. 16 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 73%, וזה טוב. מתכונים דומים: סאטה העוף המהירה ביותר אי פעם, לחמניות קינמון המהירות ביותר וסאטה העוף המהירה ביותר אי פעם.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מערבבים את העגבניות, בצל ירוק, ג'לפנו, כוסברה ומיץ ליים בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
פיתה מחיטה מלאה 6 אינץ'), חצויהפיתה מחיטה מלאה 6 אינץ'), חצויה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
שמן זית או שמן חמניות לטיגון)שמן זית או שמן חמניות לטיגון)
3/4 כוס קרקרים מיניאטוריים בצורת דג3/4 כוס קרקרים מיניאטוריים בצורת דג
גבינת פרמזן טרייה מגוררת, או לפי הצורךגבינת פרמזן טרייה מגוררת, או לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)2/3 כוס חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
2
מוסיפים קורט בריא של מלח ומניחים בצד בטמפרטורת החדר עד לבישול האנצ'ילדות.
מרכיבים שתצטרך
פיל פונדנטפיל פונדנט
3
חממו מראש את התנור ל-350 מעלות פרנהייט. רססו תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ' עם ספריי בישול נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס חצי מתוק2 כוסות שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
שוקולד צ'יפס חצי מתוק (12 Oz. Pkg).שוקולד צ'יפס חצי מתוק (12 Oz. Pkg).
1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת
1
מניחים את העוף המגורר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
ציוד שתשתמש בו
(19 אונקיות, כל אחת) נקניקיות איטלקיות מתונות של Johnsonville®(19 אונקיות, כל אחת) נקניקיות איטלקיות מתונות של Johnsonville®
2
מוסיפים מחצית מהגבינה המגוררת, השמנת החמוצה והבצל; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד גבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררת3/4 פאונד גבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררת
פיל פונדנטפיל פונדנט
שילוב של ה-2שילוב של ה-2
1 כוס פסטה ג'מלי או פסטה פוסילי קצרה1 כוס פסטה ג'מלי או פסטה פוסילי קצרה
3
מערבבים היטב לאיחוד.
4
הניחו את הטורטיות על משטח העבודה שלכם. כף כ-1 כוס מתערובת העוף במרכז כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון בינוני חתוך לאורכו לפרוסות דקות1 מלפפון בינוני חתוך לאורכו לפרוסות דקות
בערך 1 ליטר מיםבערך 1 ליטר מים
5
מגלגלים אותם לסגירה ומניחים, עם צד התפר כלפי מטה, בתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
2 אריזות לחמם ולהגיש לחמניות נשלפות (24 לחמניות)2 אריזות לחמם ולהגיש לחמניות נשלפות (24 לחמניות)
ציוד שתשתמש בו
שוקולד צ'יפס חצי מתוק (12 Oz. Pkg).שוקולד צ'יפס חצי מתוק (12 Oz. Pkg).
6
יוצקים את הסלסה על הטורטיות. מכסים בנייר אלומיניום ואופים עד לחימום, כ-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון בינוני חתוך לאורכו לפרוסות דקות1 מלפפון בינוני חתוך לאורכו לפרוסות דקות
ג'ינג'ר טריג'ינג'ר טרי
ציוד שתשתמש בו
4 בצל ירוק פרוס דק בזווית4 בצל ירוק פרוס דק בזווית
1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת
7
מסירים את נייר הכסף ומפזרים את האנצ'ילדות עם 1 כוס הגבינה המגוררת שנותרה. מחזירים את תבנית האפייה לתנור עד שהגבינה נמסה ושולי הטורטיות רק מתחילים להיות פריכים, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון בינוני חתוך לאורכו לפרוסות דקות1 מלפפון בינוני חתוך לאורכו לפרוסות דקות
שילוב של ה-2שילוב של ה-2
ציוד שתשתמש בו
שוקולד צ'יפס חצי מתוק (12 Oz. Pkg).שוקולד צ'יפס חצי מתוק (12 Oz. Pkg).
4 בצל ירוק פרוס דק בזווית4 בצל ירוק פרוס דק בזווית
1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת
8
הגש חם.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

אנצ'ילדה עובדת ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את לואי רודרר קריסטל ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ויוקרתי. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.