האנצ'ילדה המהירה ביותר אי פעם דורשת בערך שעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 598 קלוריות, 43 גרם חלבון ו-33 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.68 דולר למנה. גשו לסופר וקנו טורטיות קמח, בצל, עלי כוסברה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזו. 16 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 73%, וזה טוב. מתכונים דומים: סאטה העוף המהירה ביותר אי פעם, לחמניות קינמון המהירות ביותר וסאטה העוף המהירה ביותר אי פעם.
הניחו את הטורטיות על משטח העבודה שלכם. כף כ-1 כוס מתערובת העוף במרכז כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון בינוני חתוך לאורכו לפרוסות דקות
בערך 1 ליטר מים
5
מגלגלים אותם לסגירה ומניחים, עם צד התפר כלפי מטה, בתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
2 אריזות לחמם ולהגיש לחמניות נשלפות (24 לחמניות)
ציוד שתשתמש בו
שוקולד צ'יפס חצי מתוק (12 Oz. Pkg).
6
יוצקים את הסלסה על הטורטיות. מכסים בנייר אלומיניום ואופים עד לחימום, כ-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון בינוני חתוך לאורכו לפרוסות דקות
ג'ינג'ר טרי
ציוד שתשתמש בו
4 בצל ירוק פרוס דק בזווית
1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת
7
מסירים את נייר הכסף ומפזרים את האנצ'ילדות עם 1 כוס הגבינה המגוררת שנותרה. מחזירים את תבנית האפייה לתנור עד שהגבינה נמסה ושולי הטורטיות רק מתחילים להיות פריכים, 5 עד 8 דקות.
אנצ'ילדה עובדת ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את לואי רודרר קריסטל ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ויוקרתי. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.