עוגת מאפין מערבולת שוקולד
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. לך לחנות ותביא חלב, מאפין שוקולד בטי וערבוב לחם, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגת מאפין מערבולת שוקולד, שפעת הלחימה טיפים וקינמון מערבולת קשיו תאריך ספל מאפין, ו עוגת מערבולת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 191°. בנדיבות תרסיס 12 כוס עוגת מחבת עם תרסיס בישול עם קמח.
בסיר 2 ליטר, חומרי מילוי חום מעל חום בינוני-נמוך 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד חלקה.
הסר ולהניח בצד 1/3 כוס מילוי עבור זיגוג. להקפיא שנותר מילוי על 15 דקות או עד עבה כמו פודינג.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים יחד מרכיבים עוגה. כפית חצי הבלילה למחבת.
הסר מילוי מהמקפיא. בזהירות כפית מילוי במרכז הבלילה כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות מחבת. כפית נותרת הבלילה מעל מילוי.
אופים 40 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 20 דקות. הפעל מרית מתכת סביב הקצוות החיצוניים והפנימיים של המחבת כדי לשחרר את העוגה; הפוך על מגש הגשה. מגניב לגמרי, לפחות 2 שעות.
כאשר מוכן לשרת, בקערה קטנה למיקרוגל, חום שמורות 1/3 כוס מילוי שנחשף על 10 עד 15 שניות או עד חלקה ו pourable.
יוצקים מעל עוגה לזיגוג. חנות מכוסה בטמפרטורת החדר.