קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגת מאפין מערבולת שוקולד

עוגת מאפין מערבולת שוקולד
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. לך לחנות ותביא חלב, מאפין שוקולד בטי וערבוב לחם, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגת מאפין מערבולת שוקולד, שפעת הלחימה טיפים וקינמון מערבולת קשיו תאריך ספל מאפין, ו עוגת מערבולת שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 191°. בנדיבות תרסיס 12 כוס עוגת מחבת עם תרסיס בישול עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר 2 ליטר, חומרי מילוי חום מעל חום בינוני-נמוך 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר ולהניח בצד 1/3 כוס מילוי עבור זיגוג. להקפיא שנותר מילוי על 15 דקות או עד עבה כמו פודינג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים יחד מרכיבים עוגה. כפית חצי הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
הסר מילוי מהמקפיא. בזהירות כפית מילוי במרכז הבלילה כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות מחבת. כפית נותרת הבלילה מעל מילוי.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
אופים 40 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 20 דקות. הפעל מרית מתכת סביב הקצוות החיצוניים והפנימיים של המחבת כדי לשחרר את העוגה; הפוך על מגש הגשה. מגניב לגמרי, לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
כאשר מוכן לשרת, בקערה קטנה למיקרוגל, חום שמורות 1/3 כוס מילוי שנחשף על 10 עד 15 שניות או עד חלקה ו pourable.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים מעל עוגה לזיגוג. חנות מכוסה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן