עוגת מאפין מערבולת שוקולד
עוגת מאפין מערבולת שוקולד דורשת כ 2 שעות ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם קצפת, ביצים, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 39%. נסו עוגת מאפין מערבולת שוקולד, עוגת מאפין מערבולת שוקולד, ו שפעת הלחימה טיפים וקינמון מערבולת קשיו תאריך ספל מאפין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות גריז 12 כוס מחבת עוגת צינור מחורץ.
בסיר 2 ליטר, לבשל את כל מילוי החומרים על אש בינונית נמוכה 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד חלקה.
הסר 1/3 כוס מילוי עבור זיגוג; להפריש. להקפיא הנותרים מילוי 15 דקות עד עבה כמו פודינג.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל מרכיבי העוגה. כפית חצי הבלילה למחבת.
הסר מילוי מהמקפיא. בזהירות כפית מילוי במרכז הבלילה כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות מחבת. כפית נותרת הבלילה מעל מילוי.
אופים 50 עד 65 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע. מגניב 15 דקות.
הסר מחבת למתלה חוט. כפית שמורות 1/3 כוס מילוי על העוגה כדי זיגוג. (אם עבה מדי, מילוי מיקרוגל על 10 עד 15 שניות גבוהות באמצעות קערה קטנה למיקרוגל.) מגניב לחלוטין, על 1 שעה.