קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס מוקה

עוגת מוס מוקה
עוגת מוס מוקה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לך קקאו אפייה מעובד הולנדי, ליקר בטעם קפה, ליקר בטעם קפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת מוס שוקולד מוקה, מיני גרסה של עוגת מוקה מוס אנג'ל, ו מוקה מוס אנג'ל עוגת מזון עם שוקולד קצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). גריז ותחתיות קמח קלות וצדדים של שני 8-או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמן, 2 כפות ליקר והביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
(מקרטון)(מקרטון)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים לתוך מחבתות.
3
אופים 8 אינץ ' מחבתות 34 עד 40 דקות, 9 אינץ מחבתות 31 עד 37 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. מקררים שכבות 45 דקות לטיפול קל יותר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
בינתיים, כדי להפוך מוס, בסיר 2 ליטר, לערבב 1/4 כוס של שמנת הקצפה, סוכר מגורען וליקר 1/3 כוס. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס ומבשלים תערובת; להסיר מן החום. מערבבים בשוקולד צ ' יפס עם מקצף עד שבבי נמסים. מערבבים 2 כפיות וניל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
(מקרטון)(מקרטון)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
יוצקים לתוך קערה גדולה; מגניב לטמפרטורת החדר, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בקערה בינונית מקוררת, לנצח הנותרים 1/2 כוס שמנת על מהירות גבוהה רק עד פסגות רכות טופס. מקפלים קצפת לתערובת שוקולד. מכסים ומקררים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
בקערה בינונית מקוררת אחרת, להכות מרכיבים ציפוי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
לקצץ מעוגל העליון של שכבת עוגה אחת.
9
חותכים כל שכבת עוגה אופקית כדי להפוך 2 שכבות. (כדי לחתוך, לסמן את הצד של העוגה עם קיסמים לחתוך עם סכין ארוכה, דקה.)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מקום 1 שכבה, לחתוך את הצד, על צלחת הגשה; להפיץ עם שליש מוס. חזור עם שכבה שנייה ושלישית. למעלה עם השכבה הרביעית, לחתוך את הצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
11
מורחים ציפוי בצד העליון של העוגה. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה. חנות מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים