עוגת מוס מוקה
עוגת מוס מוקה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לך קקאו אפייה מעובד הולנדי, ליקר בטעם קפה, ליקר בטעם קפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת מוס שוקולד מוקה, מיני גרסה של עוגת מוקה מוס אנג'ל, ו מוקה מוס אנג'ל עוגת מזון עם שוקולד קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). גריז ותחתיות קמח קלות וצדדים של שני 8-או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמן, 2 כפות ליקר והביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
אופים 8 אינץ ' מחבתות 34 עד 40 דקות, 9 אינץ מחבתות 31 עד 37 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. מקררים שכבות 45 דקות לטיפול קל יותר.
בינתיים, כדי להפוך מוס, בסיר 2 ליטר, לערבב 1/4 כוס של שמנת הקצפה, סוכר מגורען וליקר 1/3 כוס. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס ומבשלים תערובת; להסיר מן החום. מערבבים בשוקולד צ ' יפס עם מקצף עד שבבי נמסים. מערבבים 2 כפיות וניל.
יוצקים לתוך קערה גדולה; מגניב לטמפרטורת החדר, על 10 דקות.
בקערה בינונית מקוררת, לנצח הנותרים 1/2 כוס שמנת על מהירות גבוהה רק עד פסגות רכות טופס. מקפלים קצפת לתערובת שוקולד. מכסים ומקררים 30 דקות.
בקערה בינונית מקוררת אחרת, להכות מרכיבים ציפוי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
לקצץ מעוגל העליון של שכבת עוגה אחת.
חותכים כל שכבת עוגה אופקית כדי להפוך 2 שכבות. (כדי לחתוך, לסמן את הצד של העוגה עם קיסמים לחתוך עם סכין ארוכה, דקה.)
מקום 1 שכבה, לחתוך את הצד, על צלחת הגשה; להפיץ עם שליש מוס. חזור עם שכבה שנייה ושלישית. למעלה עם השכבה הרביעית, לחתוך את הצד למטה.
מורחים ציפוי בצד העליון של העוגה. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה. חנות מכוסה במקרר.