עוגת מוקה בונדט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת המוקה. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 455 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם קפה חזק, סודה לשתיה, תמצית רום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת וודקה מוקה בונדט, עוגת מוקה מנטה, ו עוגת צרורות משיש אגוז מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים בנדיבות 10 אינץ'. מחורצים צינור פאן עם קיצור; אבק עם קקאו, הקשה פאן כדי מעיל באופן שווה. הקש על קקאו עודף.
במיקרוגל, ממיסים שוקולד וחמאה; מערבבים עד חלקה.
מעבירים לקערה גדולה. מקציפים סוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים קפה ותמציות.
שלב את הקמח, הסודה לשתיה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת השוקולד ומערבבים היטב.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 45-55 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שהופכים על רשת להתקרר לחלוטין.