עוגת מוקה שחורה-לבנה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 765 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שמנת כבדה, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: עוגה בשחור-לבן, עוגה קלה בשחור לבן, ו עוגת אוריאו בשחור לבן.
הוראות
1
מחממים את השמנת הכבדה, השוקולד למחצה ואבקת האספרסו בקערה חסינת חום מעל לסיר של מים רותחים (אל תתנו לקערה לגעת במים), תוך ערבוב, עד שהשוקולד נמס והגאנש חלק. מערבבים את ליקר וניל וקפה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
אספרסו מיידי
ליקר קפה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הסר את הקערה מהמחבת; להפריש עד קריר ועבה אבל עדיין pourable, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
שים את השוקולד חלב בקערה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בואו מגניב.
3
מקציפים את החמאה והמלח בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה ורכה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את השוקולד המותך ומכים עד בשילוב. בהדרגה לנצח את הסוכר ' ממתקים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
שוקולד חלב
5
מוסיף את אבקת הקקאו ווניל, להגדיל את מהירות המיקסר בינוני גבוה לנצח עד חלקה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
להרכיב את העוגה: לשים 1 שכבת עוגת שוקולד על מגש; להפיץ 3/4 כוס מילוי על גבי. למעלה עם שכבת עוגת וניל ולהפיץ עם מילוי 3/4 כוס אחרת. חזור לעשות 4 שכבות, המסתיימות בשכבת עוגת וניל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מורחים את המילוי הנותר על גבי ומקררים עד המשרד, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
יוצקים את הגנאש על העוגה, נותנים לה לטפטף במורד הצדדים.
9
בואו להגדיר בטמפרטורת החדר לפני חיתוך, על 30 דקות.
10
צילום לוי בראון
11
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מעיל שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' עם תרסיס בישול בשורה התחתונה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
לטאטא את אבקת הקקאו ו 1 1/2 כוסות מים רותחים בקערה בינונית עד חלקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
לטאטא את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
14
מוסיפים את הביצים, שמן צמחי, שמנת חמוצה ווניל ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה, על 1 דקה. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; לנצח בתערובת הקקאו בזרם יציב עד רק בשילוב, ולאחר מכן לסיים ערבוב עם מרית גומי. (הבלילה תהיה דקה.)
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות להקיש על המחבתות נגד הדלפק כדי לעזור הבלילה להתיישב.
16
אופים עד שקיסם מוכנס לאמצע יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
להעביר מדפים ולתת מגניב 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה המחבתות ולהפוך את העוגות על המדפים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
18
הסר את הקלף. לקצץ את צמרות העוגות עם סכין משונן ארוך כדי להפוך אותם ברמה,אם תרצה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
19
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' ומניחים את תחתית נייר קלף; חמאה על הקלף ואבק את המחבתות בקמח, הקשה על העודף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
20
לטאטא 3 כוסות קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה עד בשילוב. מקציפים 2 מקלות חמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. להפחית את מהירות המיקסר בינוני; לנצח את הביצים, אחד בכל פעם, גירוד את הקערה לפי הצורך. מקציפים את הוניל. (התערובת עשויה להיראות מופרדת בנקודה זו.)
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
21
מערבבים 1/2 כוס מים עם הקרם בכוס מדידה נוזלית או קערה. מקציפים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה ב 3 קבוצות, לסירוגין עם תערובת הקרם, מתחיל ומסתיים בקמח, עד פשוט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
22
מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות.
23
אופים עד העוגות מוזהבות קלות על גבי והמרכזים באביב בחזרה כאשר לחוץ, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
24
להעביר מדפים ולתת מגניב 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה המחבתות ולהפוך את העוגות על המדפים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
25
הסר את הקלף. לקצץ את צמרות העוגות עם סכין משונן ארוך כדי להפוך אותם ברמה,אם תרצה.