קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגת מח עצם ופקאן עם זיגוג מייפל

עוגת מח עצם ופקאן עם זיגוג מייפל
מח & עוגת פקאן עם זיגוג מייפל דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 60 אוהדים. אם יש לכם שמן חמניות, סוכר חום, תבלין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מייפל מח עצם חורים סופגנייה, עוגת תפוחים ושמן זית עם זיגוג מייפל, ו עוגת גזר עם ציפוי גבינת מייפל שמנת.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
גריז קו 22cm עגול קפיץ עוגה פח עם אפיית קלף. מנפים את הקמח, התבלינים ואבקת האפייה לקערה ומתפוררים בסוכר. בקערה נפרדת, להכות את הביצים עם גרידת תפוזים ומיץ, ואז לשפוך את השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
גרידה כתומהגרידה כתומה
קיצור טבעיקיצור טבעי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים את מח העצם ואת 150 גרם של פקאן לתערובת השמן, ואז להכות לתוך הקמח עד בשילוב. עצה לתוך פח העוגה, להחליק את החלק העליון ואופים במשך 1 שעות 20 דקות, או עד שיפוד יוצא נקי. השאירו להתקרר במשך 30 דקות בדיל לפני הסרת הצבת על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
קיצור טבעיקיצור טבעי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
בעוד העוגה מתקררת, לעשות את הדובדבן על ידי להכות את כל החומרים יחד. כאשר העוגה התקררה, להשתמש מרית כדי להפיץ את הדובדבן על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מפזרים על שאר הפקאן כדי לקשט ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "