פארל תפוחי אדמה אירי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל פארל תפוחי אדמה אירי. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 4 . זה מנות ראשונות יש 149 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לך חמאה, תפוחי אדמה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . מתכונים דומים: פארל סודה, Farls סודה תוצרת בית, Morcilla & ביצים, ו עוגת תפוחי אדמה אירית.
הוראות
בסיר, לכסות תפוחי אדמה עם מים ולהביא לרתיחה על חום גבוה. מבשלים על חום בינוני-גבוה עד מרכז תפוחי האדמה הם מכרז כאשר דקר עם מזלג, על 20 דקות. כבה את החימום.
מסננים, להחזיר תפוחי אדמה לסיר ולאפשר להתייבש לחלוטין על שאר החום. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
מניחים פירה חם בקערה בינונית. מערבבים בקמח, מלח וחמאה מומסת.
מערבבים קלות עד צורות הבצק.
על משטח מקומח היטב, ללוש את הבצק קלות. הבצק יהיה דביק. השתמש מערוך משוריין כדי לשטח לתוך מעגל 9 אינץ 'על 1/4 אינץ' עבה.
חותכים לרבעים באמצעות סכין מקומח.
מפזרים מעט קמח לתוך הבסיס של המחבת ומבשלים את farls במשך 3 דקות בכל צד או עד להשחים באופן שווה. מתבלים במעט מלח ומגישים מיד.