קושימומחה
מוכן ב17 שעות
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מחסנית מיושנת

עוגת מחסנית מיושנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ערימה מיושנת. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 700 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך אבקת אפייה, מלח, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 9 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 17 שעות מתכונים דומים: עוגת מחסנית מיושנת, ערימת עוגות קונפטי, ו עוגת מחסנית תות.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים את הקמח, הסוכר, המלח ואבקת האפייה. הפוך היטב במרכז התערובת ויוצקים את הביצים, תמצית וניל וחמאה. באמצעות האצבעות, לערבב היטב, עד בצק מוצק נוצר. לעטוף במגבת תה נקי וצינה במקרר 8 עד 12 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). הפוך צלחת אפייה עגולה 9 אינץ ' במהופך, ומשמן קלות את פני השטח.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
צבטו חלק מהבצק והתגלגלו למעגל 9 אינץ 'בעובי של 1/3 אינץ'. המשך תהליך זה עם כל הבצק, מה שהופך 5 עד 7 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
אופים כל שכבה בנפרד בתנור שחומם מראש 8 דקות, או עד חום קל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בסיר בינוני מעל חום בינוני, מניחים את הפרי היבש מספיק מים כדי לכסות. מבשלים עד רך להפיץ, אבל לא נוזל, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מסננים את הפרי היטב.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
7
מערבבים בקינמון, אגוז מוסקט ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
ערם את השכבות, הפצת חלקים שווים של תערובת הפרי בין כל שכבה על גבי השכבה הסופית. צ ' יל במקרר 8 עד 12 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)