עוגת מחסנית מיושנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ערימה מיושנת. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 700 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך אבקת אפייה, מלח, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 9 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 17 שעות מתכונים דומים: עוגת מחסנית מיושנת, ערימת עוגות קונפטי, ו עוגת מחסנית תות.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את הקמח, הסוכר, המלח ואבקת האפייה. הפוך היטב במרכז התערובת ויוצקים את הביצים, תמצית וניל וחמאה. באמצעות האצבעות, לערבב היטב, עד בצק מוצק נוצר. לעטוף במגבת תה נקי וצינה במקרר 8 עד 12 שעות, או לילה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). הפוך צלחת אפייה עגולה 9 אינץ ' במהופך, ומשמן קלות את פני השטח.
צבטו חלק מהבצק והתגלגלו למעגל 9 אינץ 'בעובי של 1/3 אינץ'. המשך תהליך זה עם כל הבצק, מה שהופך 5 עד 7 שכבות.
אופים כל שכבה בנפרד בתנור שחומם מראש 8 דקות, או עד חום קל.
בסיר בינוני מעל חום בינוני, מניחים את הפרי היבש מספיק מים כדי לכסות. מבשלים עד רך להפיץ, אבל לא נוזל, על 20 דקות.
מערבבים בקינמון, אגוז מוסקט ומלח.
ערם את השכבות, הפצת חלקים שווים של תערובת הפרי בין כל שכבה על גבי השכבה הסופית. צ ' יל במקרר 8 עד 12 שעות, או לילה.