עוגת מיונז אגוז תאריך
עוגת מיונז אגוז תאריך דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 352 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך מיונז, גרידת לימון, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 21%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברים כוח תאריך ואגוזים, עוגת מיונז, ו עוגת מיונז שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 9 x 13 מחבת אינץ.
בקערה גדולה, מערבבים תאריכים, 1 כפית סודה, ומים רותחים. מגניב.
מוסיפים קמח, 1 סוכר כוס, מיונז, הנותרים 1 כפית סודה. השתמש במהירות בינונית של מיקסר, והכה עד תערובת מעורבב היטב. מערבבים אגוזים.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה.
אופים במשך 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
בעוד העוגה אפייה, להכין את רוטב לימון.
מערבבים ביצה מוכה ו 1/4 כוס מים; מקום בסיר בינוני.
מוסיפים 1 כוס סוכר, חמאה או מרגרינה, וקליפת לימון ומיץ.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן.
מגישים רוטב על עוגה חמה. מקררים כל רוטב שאריות.