עוגת מלבה אפרסק
פאי מלבה אפרסק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתאים ל-8 ומחירו 97 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 301 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם חלבון ביצה, מיץ לימון, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 24%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: אפרסק מלבה, אפרסק מלבה, ו עוגת מלבה אפרסק.
הוראות
מניחים עוגיות במעבד מזון; מעבדים עד לקבלת פירורים.
מוסיפים מרגרינה וחלבון ביצה, ודופקים 5 פעמים או סתם עד שהם לחים. לחץ את תערובת הפירורים באופן שווה לצלחת פאי בגודל 9 אינץ ' המצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 למשך 8 דקות, ומצננים על רשת 15 דקות. להקפיא חתיכת 30 דקות.
מניחים קערה גדולה במיוחד במקפיא.
מוציאים יוגורט מהמקפיא, ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר בזמן שהקרום מתקרר.
נגב את קערת מעבד המזון במגבת נייר; מוסיפים אפרסקים, סוכר ומיץ לימון. תהליך עד חלקה. כפית יוגורט לתוך קערה גדולה במיוחד מקורר. מקפלים פנימה תערובת אפרסק עד לקבלת תערובת אחידה; להקפיא 30 דקות או רק עד להתייצבות אך לא מוצקה.
כף תערובת יוגורט לקרום מוכן; להקפיא עד להתייצבות. מכסים בניילון; להקפיא 6 שעות או עד ליציבות.
מכניסים את הפשטידה למקרר 30 דקות לפני ההגשה לריכוך.