עוגת מלומר
עוגת מלומר היא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר מגורען, תמצית vanillan, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ברים תוצרת בית Mallomar, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: בקערה גדולה, לזרוק את פירורי קרקר גרהם, סוכר, ומלח יחד.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם מרית לשלב. בשורה התחתונה ואת הצדדים של צלחת פאי 9 אינץ ' באופן שווה עם התערובת ולחץ אותו עם האצבעות שלך כדי להביא את הקרום יחד. תירגע לפחות 20 דקות.
הפוך את המילוי: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף, מניחים את חלבוני הביצה, מלח, ושתי אונקיות (כ 1/4 כוס) של סוכר. הפעל את המיקסר למהירות בינונית עד החלבונים ביצה להיות מוקצף (לא קצף), ואז להפסיק מיקסר. בסיר בינוני, לשלב את הנותרים 7 אונקיות (כ 1 כוס) סוכר, סירופ תירס, ומים. לשטוף את הצדדים של המחבת עם מברשת מאפה טבול במים נקיים.
מניחים את הסיר מעל חום בינוני ומניחים מדחום בסיר.
חום עד סירופ סוכר מגיע 116°.
מוסיפים ג ' לטין פורח ומערבבים לשלב. להחזיר מיקסר למהירות בינונית שוט חלבונים ביצה עד מבריק ועבה, על 1 דקה (להיזהר לא overwhisk). להגביר את המהירות למהירות גבוהה טפטוף בתערובת סוכר חם לאט. לאחר הוספת התערובת, לטאטא במהירות גבוהה במשך כ 10 דקות, עד המרשמלו מחזיק פסגות נוקשות. לגרד את המילוי לתוך קליפת העוגה ומקרר במשך 4 שעות.
הפוך את זיגוג: להמס את השוקולד במיקרוגל ב 15 תקיעות שניות, ערבוב בין כל פיצוץ. לאחר ששוקולד נמס ברובו, מוסיפים את הקרם הכבד וממשיכים במיקרו ולערבב עד שהוא חלק ומבריק.
יוצקים מעל החלק העליון של העוגה הצוננת. תרגע שוב לעוד 20 דקות.
מגישים עד יום אחד לאחר ביצוע.