קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת מנטה קפואה עם תחתית שחורה

עוגת מנטה קפואה עם תחתית שחורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קפוא שחור התחתון מנטה עוגה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 646 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. 148 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך ביצים, גלידה vanillan, סוכר קונדיטור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: פאי מנטה מוס שחור תחתון, עוגת בננה שחורה קפואה, ו עוגת תחתית שחורה.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב האמצעי וחמם מראש תנור ל 325 ° F. בעוד התנור מתחמם, בשורה התחתונה של מחבת האביב עם סיבוב של קלף. מלא שליש סיר בינוני עם מים ולהגדיר קערה גדולה, חסינת חום מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים שוקולד וחמאה בקערה, ומניחים את הסיר עם הקערה על גבי מעל חום בינוני. כשהמים מתחילים להאדים, הם ימסו את השוקולד והחמאה. מערבבים את התערובת עד שהיא חלקה ומבריקה, ללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לטאטא את הסוכר ולהסיר את הקערה מהחלק העליון של הסיר. לאפשר לו להתקרר עד שהוא רק חם למגע.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לטאטא את הביצים, לחלץ, ומלח לתערובת מקוררת. מקפלים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפוך את המחבת ואופים במשך 10-15 דקות נוספות, עד בודק תקוע במרכז יוצא נקי. אפשר לעוגיות להתקרר במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין לאורך הקצוות בעדינות לשחרר את הצדדים springform. הפוך את הבראוני על מתלה קירור והסר את הקלף. אפשר לעוגיות להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תוציא את הגלידה מהמקפיא ותאפשר לה להתרכך במשך 10 דקות. לשטוף את מחבת springform, לייבש אותו לחלוטין, בשורה התחתונה ואת הצדדים עם לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מורחים את הגלידה באופן שווה במחבת, ומניחים אותה במקפיא כדי לחזק לפחות 30 דקות (אם אתה עושה את זה מראש, לעטוף את בראוני מקורר פלסטיק ולהחזיק את הדיסק של גלידה במקפיא עד שאתה מוכן לשרת).
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
כאשר אתה מוכן לשרת: בקערה גדולה, לשלב את הקרם הכבד הצונן סוכר ממתקים, לטאטא עד השמנת מחזיקה פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מניחים את תחתית הבראוני על צלחת הגשה. הסר את החלק העליון גלידה מהמקפיא, לשחרר את מחבת springform, ולמשוך את לעטוף פלסטיק סביב הקצוות כדי לשחרר מהמחבת. הפוך את דיסק הגלידה על גבי הבראוני וקלף משם את עטיפת הפלסטיק. להחליק את החלק העליון ואת הצדדים עם מרית. למעלה עם הקצפת ואת מקלות הממתקים הכתושים. פרוסה עם סכין חם (להחזיק במיכל מלא מים חמים) לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
סוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאףסוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאף
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד