עוגת מנטה קפואה עם תחתית שחורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קפוא שחור התחתון מנטה עוגה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 646 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. 148 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך ביצים, גלידה vanillan, סוכר קונדיטור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: פאי מנטה מוס שחור תחתון, עוגת בננה שחורה קפואה, ו עוגת תחתית שחורה.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב האמצעי וחמם מראש תנור ל 325 ° F. בעוד התנור מתחמם, בשורה התחתונה של מחבת האביב עם סיבוב של קלף. מלא שליש סיר בינוני עם מים ולהגדיר קערה גדולה, חסינת חום מעל.
מערבבים שוקולד וחמאה בקערה, ומניחים את הסיר עם הקערה על גבי מעל חום בינוני. כשהמים מתחילים להאדים, הם ימסו את השוקולד והחמאה. מערבבים את התערובת עד שהיא חלקה ומבריקה, ללא גושים.
לטאטא את הסוכר ולהסיר את הקערה מהחלק העליון של הסיר. לאפשר לו להתקרר עד שהוא רק חם למגע.
לטאטא את הביצים, לחלץ, ומלח לתערובת מקוררת. מקפלים בקמח.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון עם מרית.
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפוך את המחבת ואופים במשך 10-15 דקות נוספות, עד בודק תקוע במרכז יוצא נקי. אפשר לעוגיות להתקרר במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין לאורך הקצוות בעדינות לשחרר את הצדדים springform. הפוך את הבראוני על מתלה קירור והסר את הקלף. אפשר לעוגיות להתקרר לחלוטין.
תוציא את הגלידה מהמקפיא ותאפשר לה להתרכך במשך 10 דקות. לשטוף את מחבת springform, לייבש אותו לחלוטין, בשורה התחתונה ואת הצדדים עם לעטוף פלסטיק.
מורחים את הגלידה באופן שווה במחבת, ומניחים אותה במקפיא כדי לחזק לפחות 30 דקות (אם אתה עושה את זה מראש, לעטוף את בראוני מקורר פלסטיק ולהחזיק את הדיסק של גלידה במקפיא עד שאתה מוכן לשרת).
כאשר אתה מוכן לשרת: בקערה גדולה, לשלב את הקרם הכבד הצונן סוכר ממתקים, לטאטא עד השמנת מחזיקה פסגות רכות.
מניחים את תחתית הבראוני על צלחת הגשה. הסר את החלק העליון גלידה מהמקפיא, לשחרר את מחבת springform, ולמשוך את לעטוף פלסטיק סביב הקצוות כדי לשחרר מהמחבת. הפוך את דיסק הגלידה על גבי הבראוני וקלף משם את עטיפת הפלסטיק. להחליק את החלק העליון ואת הצדדים עם מרית. למעלה עם הקצפת ואת מקלות הממתקים הכתושים. פרוסה עם סכין חם (להחזיק במיכל מלא מים חמים) לשרת.