גשו לסופר וקנו שמונה אונקיות של גבינת מסקרפונה, סוכריות ג'לי עם טריז לימון, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Meyer Lemon Mascarpone Scones, ספגטי עם מסקרפונה, לימון מאייר, תרד ואגוזי לוז, ו סלט כרוב קצוץ עם ויניגרט לימון מאייר (עם תחליף לימון מאייר קל) (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 163°.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים פירורי הצמד ג ' ינג ' ר, חמאה מומסת, וסירופ מייפל ומערבבים עד מעורבב היטב. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ משומן ואופים במשך 10 דקות. להפריש להתקרר. תשאירי את התנור דולק.
מוסיפים את גבינת השמנת לקערה של מיקסר חשמלי ומכים עד שמנת, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים מסקרפונה, סוכר וגרידת לימון, מכים במהירות נמוכה במשך 1 דקה, עד שהמרקם חלק. אל תכה יותר מדי, כמו מסקרפונה ילך לפעמים לחתיכות אם התעללו. להפוך את המיקסר בינוני ולהוסיף ביצים קצת זמן, ולאחר מכן את וניל, שוב להכות עד חלקה - על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
מסקרפונהname
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיף קמח, מלח, קאיין, פועם עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
יוצקים mascarpone מילוי למחבת הקפיץ מקורר לעטוף את החלק התחתון ואת הצדדים בחוזקה עם רדיד פח החובה כבדה כדי לשמור על חמאה דולף לתוך התנור שלך (ראה הערת headnote-מחבתות spring ידועים לשמצה דולפים).
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים במשך 45 עד 50 דקות. החלק העליון צריך להיות מעט השחמה קצת jiggly באמצע. מגניב במשך 15 דקות, ואז להפעיל סכין סביב הקצוות של העוגה כדי לשחרר אותו מהמחבת. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הוספת מילוי לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
הפוך את מילוי לימון מאייר: בכוס, מערבבים יחד קורנפלור ומים עד שיש לך תרחיף מעורבב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Meyer Lemon
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
7
בקערה קטנה לשלב סוכר, מלח, גרידת לימון, וחלמונים ביצה, להכות היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים מיץ לימון, מערבבים היטב, ולאחר מכן מוסיפים חמאה והכלומניקים תירס, לטאטא שוב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
יוצקים את מילוי הלימון לסיר ומבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן עד שהתערובת מתעבה, כ 5 עד 7 דקות. זה צריך להיות עבה מספיק כדי מעיל בכבדות האחורי של כף. אם התערובת מתחילה לרתוח, להנמיך את החום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
הסר מחבת מהחום ולהמשיך להקציף במשך 1 דקה. לדחוף את המילוי דרך מסננת כדי להסיר כל גושים, ואז לשפוך את המילוי לתוך המחבת springform על גבי עוגת הגבינה האפויה. צמרמורת לפחות שש שעות כדי להגדיר את העוגה לחלוטין לפני הסרת הצדדים של מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
מגישים עם מנה של קצפת ופרוסת סוכריות ג ' לי לימון, אם אתה רוצה.