עוגת מקרון שוקולד תלת שכבתית
עוגת מקרון שוקולד תלת שכבתית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 866 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 62 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שוקולד מריר, סוכר, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שכבות שוקולד משולשת, עוגת שוקולד תלת שכבתית, ו עוגת שוקולד תלת שכבתית (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס מחבת ג 'לי רול 11 על 17 אינץ' עם תרסיס שמן צמחי בשורה התחתונה עם נייר קלף; לרסס את הנייר.
בסיר קטן, להביא את השמנת לרתיחה.
הסר מהחום, להוסיף את השוקולדים ולתת לעמוד במשך 5 דקות, ואז לטאטא עד חלקה.
יוצקים 1 כוס של שוקולד גנאש לתוך כוס מדידה ולהניח בצד בטמפרטורת החדר; לגרד את השאר לתוך קערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים את הגנאש עד לקבלת תוקף, לפחות 3 שעות.
בסיר בינוני, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה חשופה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הביצים וסוכר בקערה גדולה במהירות בינונית עד מעורבב. מניחים את הקערה על פני המים הבוערים ומקציפים עד שהביצים מתחממות למגע.
הסר מהחום והכה במהירות גבוהה עד שילש בנפח, כ 5 דקות. מקפלים 3 2/3 כוסות של הקוקוס.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה בשכבה אפילו.
אופים במשך כ 25 דקות, או עד זהב המשרד.
תן לעוגה להתקרר במשך 15 דקות.
הפעל סכין סביב קצה העוגה; הפוך אותו על תבנית אפייה לקלף את הקלף. תחליקי את העוגה על משטח עבודה. באמצעות סכין משונן, לקצץ את הקצוות לחתוך את העוגה לתוך 3 מלבנים בגודל שווה. ערם את השכבות וקצץ את כל צדדים לא אחידים עם הסכין.
הגדר שכבת עוגה 1 בצד ימין למעלה על מתלה חוט להפיץ עם חצי גנאש הצונן. מכסים בשכבה שנייה ואת הגנאש הצונן שנותר. למעלה עם שכבת העוגה השלישית, החלק בצד למעלה; לחץ למטה בעדינות.
יוצקים חצי גנאש שמורות על גבי ולהפיץ אותו באופן שווה, לתת לו לטפטף מעט במורד הצדדים.
יוצקים על גנאש הנותרים להחליק את החלק העליון ואת הצדדים.
להעביר את העוגה לצלחת עוגה. מקררים למשך 15 דקות, ואז לוחצים את הקוקוס הנותר על צידי העוגה.
מקשטים עם תלתלי שוקולד ומגישים או, לקבלת התוצאות הטובות ביותר, מקררים את העוגה בן לילה.