קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מקרון שוקולד תלת שכבתית

עוגת מקרון שוקולד תלת שכבתית
עוגת מקרון שוקולד תלת שכבתית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 866 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 62 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שוקולד מריר, סוכר, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שכבות שוקולד משולשת, עוגת שוקולד תלת שכבתית, ו עוגת שוקולד תלת שכבתית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
2
לרסס מחבת ג 'לי רול 11 על 17 אינץ' עם תרסיס שמן צמחי בשורה התחתונה עם נייר קלף; לרסס את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
6 צ'ילי פובלנו קטנים6 צ'ילי פובלנו קטנים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס חתיכות אפיית טופי (כגון SKOR®)1 כוס חתיכות אפיית טופי (כגון SKOR®)
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
3
בסיר קטן, להביא את השמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
ציוד שתשתמש בו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרתעוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
4
הסר מהחום, להוסיף את השוקולדים ולתת לעמוד במשך 5 דקות, ואז לטאטא עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
5
יוצקים 1 כוס של שוקולד גנאש לתוך כוס מדידה ולהניח בצד בטמפרטורת החדר; לגרד את השאר לתוך קערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים את הגנאש עד לקבלת תוקף, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפיות פרחי לבנדר מיובשים, טחונים1 עד 2 כפיות פרחי לבנדר מיובשים, טחונים
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
6
בסיר בינוני, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה חשופה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הביצים וסוכר בקערה גדולה במהירות בינונית עד מעורבב. מניחים את הקערה על פני המים הבוערים ומקציפים עד שהביצים מתחממות למגע.
מרכיבים שתצטרך
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרתעוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
7
הסר מהחום והכה במהירות גבוהה עד שילש בנפח, כ 5 דקות. מקפלים 3 2/3 כוסות של הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
9
אופים במשך כ 25 דקות, או עד זהב המשרד.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
10
תן לעוגה להתקרר במשך 15 דקות.
11
הפעל סכין סביב קצה העוגה; הפוך אותו על תבנית אפייה לקלף את הקלף. תחליקי את העוגה על משטח עבודה. באמצעות סכין משונן, לקצץ את הקצוות לחתוך את העוגה לתוך 3 מלבנים בגודל שווה. ערם את השכבות וקצץ את כל צדדים לא אחידים עם הסכין.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
12
הגדר שכבת עוגה 1 בצד ימין למעלה על מתלה חוט להפיץ עם חצי גנאש הצונן. מכסים בשכבה שנייה ואת הגנאש הצונן שנותר. למעלה עם שכבת העוגה השלישית, החלק בצד למעלה; לחץ למטה בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
פרי למריחה של פטל שחור ללא גרעיניםפרי למריחה של פטל שחור ללא גרעינים
13
יוצקים חצי גנאש שמורות על גבי ולהפיץ אותו באופן שווה, לתת לו לטפטף מעט במורד הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
14
יוצקים על גנאש הנותרים להחליק את החלק העליון ואת הצדדים.
15
להעביר את העוגה לצלחת עוגה. מקררים למשך 15 דקות, ואז לוחצים את הקוקוס הנותר על צידי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
16
מקשטים עם תלתלי שוקולד ומגישים או, לקבלת התוצאות הטובות ביותר, מקררים את העוגה בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד