קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

עוגת משחק חם

עוגת משחק חם
פאי משחק חם לוקח על 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 92 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1208 קלוריות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תערובת פטריות, בצל, בצל, ועלי דפנה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מטבל פיצה חם + באנר משחק גדול עשה עם צלחות נייר, עוגת משחק, ו קח אותי למשחק כדור גלידה עוגה.

הוראות

1
להתיר את פסיונים ולמשוך את הרגליים. באמצעות קצה סכין חדה מאוד, לנתק את הרגליים שבו הירך מצטרפת לגוף. ואז לחתוך את פילה השד מכלוב הצלעות בצורה מסודרת ככל האפשר ולהניח בצד. זרוק את שאר הפגר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה, מחממים את הרגליים והעונה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את הגזר, בצל ו 2-3 זרעונים טימין, רוזמרין, עלי דפנה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
יוצקים את היין, מרתיחים כדי להפחית על ידי שלושה רבעים, ולאחר מכן לערבב את העגבניות טהור. מבשלים 1-2 דקות, יוצקים 1.25 ליטר מים ומביאים לרתיחה מהירה. דלג על כל שומן וחלאה שעולה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מבשלים את המניה עד שהיא מקטינה בחצי לכ -600ml, כ -15 דקות. מסננים את המניה ויוצקים בחזרה למחבת. מרתיחים עד מופחת סביב 300ml. אתה יכול לפצות עד לנקודה זו 2 ימים מראש או להקפיא את המניה עד 1 חודש. (בשר הרגל אינו משמש במתכון זה, אבל אתה יכול לגרוס
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
להפוך סלריק לטהור. מטגנים את הסלריאק בחמאה עם 2 גבעולי רוזמרין במחבת מכוסה במשך 15-20 דקות עד רך. השליכי את הרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
לחמם את המניה, לשים מצקת קטנה בבלנדר או מעבד מזון עם סלריק, ואז בליץ לטהור.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
פורסים את פילה השד לתוך נתחים גדולים ולגנוב במלאי במשך 7 דקות עד רק המשרד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
9
להסיר ולהניח בצד.
10
מוסיף את הנקניקיות, לחלוט במשך 8-10 דקות, ולאחר מכן להסיר ולפרוס. תוריד את המניה מהחום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
11
מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הפנצ ' טה במשך 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מוסיף את שאלוט או בצל וכמה שמן, ואז לבשל עוד 5 דקות. להטות את התערובת לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מוסיפים עוד שמן למחבת ומטגנים את הפטריות במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
14
הוסף לקערה וזרוק יחד עם הידיים או כף גדולה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
להטות את הגזר הלבן לתוך המחבת עם הדבש ואת העלים של ענף של קורנית. עונה ומבשלים 5-7 דקות, להשליך את הקורנית ולהסיר לקערה יחד עם הבשר. קוצצים ענף כל קורנית, רוזמרין ופטרוזיליה, מוסיפים לקערה וזורקים הכל יחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
16
מחממים את המניה ומערבבים 1 כף של celeriac טהור חרדל. כפית את הנותרים טהור לתוך החלק התחתון של מלבני עמוק 22 x 10 ס " מ פשטידה. להטות את המילוי על גבי, ואז לשפוך מעל המניה. צלחת העוגה הממולאת יכולה להיות מכוסה בסרט נצמד ומצוננת עד יום אחד.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
17
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
18
מרדדים את הבצק על לוח מקומח קלות לעובי של מטבע 1. מקציפים את החלמונים עד חלקה מברשת קצת סביב שולי צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
19
הנח את המאפה למעלה ולחץ על הקצה כדי לאטום. באמצעות סכין חדה, לקצץ את עודף, ואז לצבוט את הקצוות כדי crimp.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
20
מברשת באופן שווה עם זיגוג יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
21
חותכים כמה צורות סגלגלות קטנות, ציון סימני עלה במרכז וצובטים את הקצוות. נתמקם על הבצק וזיגוג עם הביצה. תקן עלי קורנית ותמחץ על כמה פתיתי מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
22
אופים את העוגה במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 180c/מאוורר 160c / גז 4 ואופים עוד 20-25 דקות עד הזהב פריך. השאר לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

1עבור כל אחד.שמן זית או חמניותשמן זית או חמניות1sprigטימין טרי ורוזמריןטימין טרי ורוזמרין2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')1גזר, קצוץגזר, קצוץ1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ2001 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה11 כף אורגנו מיובשפירה עגבניותפירה עגבניות1קטןceleriac, על 600 גרם, קלוף וקצוץ לחתיכות גדולותceleriac, על 600 גרם, קלוף וקצוץ לחתיכות גדולות50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1חבורהרוזמרין, טימין ופטרוזיליהרוזמרין, טימין ופטרוזיליה3נקניקיות בשר צבינקניקיות בשר צבי1עבור כל אחד.שמן, לטיגוןשמן, לטיגון100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'pancetta, עור לחתוך בקוביות קטנות או להשתמש lardons בייקוןpancetta, עור לחתוך בקוביות קטנות או להשתמש lardons בייקון125חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שאלוט או בצל תינוקשאלוט או בצל תינוק150חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תערובת ניקה פטריות (נסה shiitakes, ceps וערמונים)תערובת ניקה פטריות (נסה shiitakes, ceps וערמונים)200חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גזר לבן צעיר, מקולף וחותך למקלות 6 ס גזר לבן צעיר, מקולף וחותך למקלות 6 ס " מ2חתיכות טופי הית' ברדבש צלולדבש צלול2חתיכות טופי הית' ברחרדל גרגרחרדל גרגר250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצק עלים, מופשר אם קפואבצק עלים, מופשר אם קפוא2חלמוניםחלמונים1sprigטימין ומלח ים, כדי לקשטטימין ומלח ים, כדי לקשט2פסיונים, על 800 גרם כל אחדפסיונים, על 800 גרם כל אחד

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. הנהר סנייק הקציר מאוחר ריזלינג עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. שלנו 2011 יש אף limeade עם רמז של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים המבוססים על פירות או כאפריטיף מרענן.