פאי משחק חם לוקח על 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 92 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1208 קלוריות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תערובת פטריות, בצל, בצל, ועלי דפנה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מטבל פיצה חם + באנר משחק גדול עשה עם צלחות נייר, עוגת משחק, ו קח אותי למשחק כדור גלידה עוגה.
הוראות
1
להתיר את פסיונים ולמשוך את הרגליים. באמצעות קצה סכין חדה מאוד, לנתק את הרגליים שבו הירך מצטרפת לגוף. ואז לחתוך את פילה השד מכלוב הצלעות בצורה מסודרת ככל האפשר ולהניח בצד. זרוק את שאר הפגר.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה, מחממים את הרגליים והעונה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את הגזר, בצל ו 2-3 זרעונים טימין, רוזמרין, עלי דפנה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזיר
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
יוצקים את היין, מרתיחים כדי להפחית על ידי שלושה רבעים, ולאחר מכן לערבב את העגבניות טהור. מבשלים 1-2 דקות, יוצקים 1.25 ליטר מים ומביאים לרתיחה מהירה. דלג על כל שומן וחלאה שעולה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מבשלים את המניה עד שהיא מקטינה בחצי לכ -600ml, כ -15 דקות. מסננים את המניה ויוצקים בחזרה למחבת. מרתיחים עד מופחת סביב 300ml. אתה יכול לפצות עד לנקודה זו 2 ימים מראש או להקפיא את המניה עד 1 חודש. (בשר הרגל אינו משמש במתכון זה, אבל אתה יכול לגרוס
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
להפוך סלריק לטהור. מטגנים את הסלריאק בחמאה עם 2 גבעולי רוזמרין במחבת מכוסה במשך 15-20 דקות עד רך. השליכי את הרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
לחמם את המניה, לשים מצקת קטנה בבלנדר או מעבד מזון עם סלריק, ואז בליץ לטהור.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
פורסים את פילה השד לתוך נתחים גדולים ולגנוב במלאי במשך 7 דקות עד רק המשרד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
להסיר ולהניח בצד.
10
מוסיף את הנקניקיות, לחלוט במשך 8-10 דקות, ולאחר מכן להסיר ולפרוס. תוריד את המניה מהחום.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
11
מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הפנצ ' טה במשך 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
מוסיף את שאלוט או בצל וכמה שמן, ואז לבשל עוד 5 דקות. להטות את התערובת לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים עוד שמן למחבת ומטגנים את הפטריות במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
14
הוסף לקערה וזרוק יחד עם הידיים או כף גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
להטות את הגזר הלבן לתוך המחבת עם הדבש ואת העלים של ענף של קורנית. עונה ומבשלים 5-7 דקות, להשליך את הקורנית ולהסיר לקערה יחד עם הבשר. קוצצים ענף כל קורנית, רוזמרין ופטרוזיליה, מוסיפים לקערה וזורקים הכל יחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
16
מחממים את המניה ומערבבים 1 כף של celeriac טהור חרדל. כפית את הנותרים טהור לתוך החלק התחתון של מלבני עמוק 22 x 10 ס " מ פשטידה. להטות את המילוי על גבי, ואז לשפוך מעל המניה. צלחת העוגה הממולאת יכולה להיות מכוסה בסרט נצמד ומצוננת עד יום אחד.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
17
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
מרדדים את הבצק על לוח מקומח קלות לעובי של מטבע 1. מקציפים את החלמונים עד חלקה מברשת קצת סביב שולי צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
19
הנח את המאפה למעלה ולחץ על הקצה כדי לאטום. באמצעות סכין חדה, לקצץ את עודף, ואז לצבוט את הקצוות כדי crimp.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
20
מברשת באופן שווה עם זיגוג יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
21
חותכים כמה צורות סגלגלות קטנות, ציון סימני עלה במרכז וצובטים את הקצוות. נתמקם על הבצק וזיגוג עם הביצה. תקן עלי קורנית ותמחץ על כמה פתיתי מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
רוטב שומשום יפני מוכן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
22
אופים את העוגה במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 180c/מאוורר 160c / גז 4 ואופים עוד 20-25 דקות עד הזהב פריך. השאר לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. הנהר סנייק הקציר מאוחר ריזלינג עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.