קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

עוגת משי צרפתית קפואה

עוגת משי צרפתית קפואה
המתכון פאי משי צרפתי קפוא יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-6 שעות ו-20 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך אפיית קקאו, קצפת, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס), עוגת משי צרפתית שוקולד (המשי הצרפתי של כיכר אופים חקיין), ו עוגת המשי הצרפתית הטובה ביותר.

הוראות

1
תנור חום עד 163°. בקערה גדולה, לנצח 3/4 כוס חמאה 1/3 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 1 דקה. מערבבים בקקאו וקמח עד שהתערובת מתפוררת. לחץ בחוזקה ובאופן שווה נגד התחתון בצד של 9 1/2 אינץ צלחת עמוקה צלחת זכוכית צלחת או צלחת זכוכית רגילה 10 אינץ צלחת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מפזרים אגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
אופים 20 עד 25 דקות או עד קצה מופיע יבש. מגניב לגמרי, בערך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
בסיר 2 ליטר, להמיס 1/4 כוס חמאה והשוקולד על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם; להסיר מן החום. בקערה קטנה, לערבב 1 כוס סוכר ואת עמילן תירס עם חוט להקציף; מערבבים לתוך תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בקערה קטנה, להכות ביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית על 5 דקות או עד עבה לימון צבעוני; מערבבים לתוך תערובת שוקולד. מבשלים תערובת שוקולד על חום בינוני 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד עבה ומבריק. מערבבים וניל. מגניב 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בקערה בינונית, להכות שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה. מקפלים תערובת שוקולד לתוך קצפת.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים מעל קרום. כיסוי; להקפיא כ 4 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
8
הסר מהמקפיא; תן לעמוד 30 דקות לפני חיתוך. למעלה עם קצפת; מפזרים שקדים. החנות מכוסה במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה