קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

עוגת משי צרפתית קפואה

עוגת משי צרפתית קפואה
המתכון פאי משי צרפתי קפוא יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-6 שעות ו-20 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך אפיית קקאו, קצפת, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס), עוגת משי צרפתית שוקולד (המשי הצרפתי של כיכר אופים חקיין), ו עוגת המשי הצרפתית הטובה ביותר.

הוראות

1
תנור חום עד 163°. בקערה גדולה, לנצח 3/4 כוס חמאה 1/3 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 1 דקה. מערבבים בקקאו וקמח עד שהתערובת מתפוררת. לחץ בחוזקה ובאופן שווה נגד התחתון בצד של 9 1/2 אינץ צלחת עמוקה צלחת זכוכית צלחת או צלחת זכוכית רגילה 10 אינץ צלחת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
נייר אורזנייר אורז
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מפזרים אגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
אופים 20 עד 25 דקות או עד קצה מופיע יבש. מגניב לגמרי, בערך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
בסיר 2 ליטר, להמיס 1/4 כוס חמאה והשוקולד על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם; להסיר מן החום. בקערה קטנה, לערבב 1 כוס סוכר ואת עמילן תירס עם חוט להקציף; מערבבים לתוך תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
בקערה קטנה, להכות ביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית על 5 דקות או עד עבה לימון צבעוני; מערבבים לתוך תערובת שוקולד. מבשלים תערובת שוקולד על חום בינוני 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד עבה ומבריק. מערבבים וניל. מגניב 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
בקערה בינונית, להכות שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה. מקפלים תערובת שוקולד לתוך קצפת.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
יוצקים מעל קרום. כיסוי; להקפיא כ 4 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
הסר מהמקפיא; תן לעמוד 30 דקות לפני חיתוך. למעלה עם קצפת; מפזרים שקדים. החנות מכוסה במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה