עוגת משי צרפתית קפואה
המתכון פאי משי צרפתי קפוא יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-6 שעות ו-20 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך אפיית קקאו, קצפת, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס), עוגת משי צרפתית שוקולד (המשי הצרפתי של כיכר אופים חקיין), ו עוגת המשי הצרפתית הטובה ביותר.
הוראות
תנור חום עד 163°. בקערה גדולה, לנצח 3/4 כוס חמאה 1/3 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 1 דקה. מערבבים בקקאו וקמח עד שהתערובת מתפוררת. לחץ בחוזקה ובאופן שווה נגד התחתון בצד של 9 1/2 אינץ צלחת עמוקה צלחת זכוכית צלחת או צלחת זכוכית רגילה 10 אינץ צלחת.
אופים 20 עד 25 דקות או עד קצה מופיע יבש. מגניב לגמרי, בערך 45 דקות.
בסיר 2 ליטר, להמיס 1/4 כוס חמאה והשוקולד על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם; להסיר מן החום. בקערה קטנה, לערבב 1 כוס סוכר ואת עמילן תירס עם חוט להקציף; מערבבים לתוך תערובת שוקולד.
בקערה קטנה, להכות ביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית על 5 דקות או עד עבה לימון צבעוני; מערבבים לתוך תערובת שוקולד. מבשלים תערובת שוקולד על חום בינוני 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד עבה ומבריק. מערבבים וניל. מגניב 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
בקערה בינונית, להכות שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה. מקפלים תערובת שוקולד לתוך קצפת.
יוצקים מעל קרום. כיסוי; להקפיא כ 4 שעות או עד המשרד.
הסר מהמקפיא; תן לעמוד 30 דקות לפני חיתוך. למעלה עם קצפת; מפזרים שקדים. החנות מכוסה במקפיא.