עוגת משמש ואוכמניות
גשו לסופר וקנו חלב, קמח, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת משמש ואוכמניות, עוגת משמש, ו משמש אגוז טארט (מתכונים דומים).
הוראות
במערבל עומד מצויד במשוט, למזג את הדבק שקדים, סוכר ומלח עם 3 כפות של החמאה במהירות בינונית עד חלקה. הכה בחמאה הנותרת.
מוסיפים 2 כוסות קמח ומכים במהירות נמוכה עד רק בשילוב, ואז להכות את הביצה והחלב. לגרד את הבצק על פיסת פלסטיק לעטוף ולשטח לתוך דיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר במשך 2 שעות, עד המשרד מאוד.
על משטח עבודה משוריין קלות, לגלגל את הבצק לסיבוב 14 אינץ', 1/4 אינץ 'עבה; להעביר למחבת טארט מחורץ 12 אינץ' עם תחתית נשלפת, לחיצה על החלק התחתון ומעלה בצד ללא מתיחה. לקצץ כל בצק עודף. להקפיא את הקליפה במשך 15 דקות.
בשורה את הקליפה בנייר כסף ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים במשך 35 דקות, עד המאפה הוא מוצק ומתחיל צבע.
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ואופים את הקליפה במשך 20 דקות נוספות, עד הזהב מבושל דרך. אם השפה מתחילה לחום מהר מדי, מכסים בנייר כסף.
להעביר את קליפת טארט למתלה; בואו להתקרר.
בסיר בינוני, מערבבים את החלב עם שעועית וניל וזרעים וחצי מהסוכר. להביא רתיחה מעל חום מתון, ערבוב.
הסר את שעועית וניל ושמורה לשימוש נוסף.
ממלאים קערה גדולה במי קרח. בקערה חסינת חום בינונית, לטאטא את הביצים עם עמילן התירס ואת הסוכר שנותר עד חלקה. בהדרגה להקציף במחצית החלב החם.
יוצקים את התערובת לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום מתון, מטאטא כל הזמן, עד הקרם מאפה הוא מעובה, 3 דקות; לגרד לתוך קערת נירוסטה. הגדר את הקערה באמבט הקרח ולתת לעמוד, ערבוב לעתים קרובות, עד הקרם מאפה התקרר לחלוטין.
מורחים את הקרם מאפה הקליפה בשכבה אפילו. מסדרים את מגורי המשמש בארבעה מעגלים קונצנטריים, ומשאירים פער של 1 אינץ 'בין המעגלים השני והשלישי לבין סיבוב של 2 אינץ' במרכז הטארט. מלאו את החללים באוכמניות.
אופים את הטארט במשך 50 דקות, עד משמשים במכרז.
בואו להתקרר מעט. Unmold טארט, לחתוך טריזים לשרת חם או בטמפרטורת החדר.