עוגת משמש לימון
עוגת משמש לימון דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תערובת עוגת לימון, סוכר ממתקים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. . מתכונים דומים: עוגת משמש לימון, עוגת משמש, שקדים ולימון, ו עוגת קפה משמש-פיסטוק-לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז אחד צינור 10 אינץ ' או מחבת bundt.
מערבבים את העוגה, סוכר לבן, 3/4 כוס שמן צמחי, וצוף משמש יחד. לנצח את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 1 שעה.
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות ואז להתהפך על צלחת הגשה ויוצקים זיגוג על עוגה בזמן שהוא עדיין חם.
מערבבים את הסוכר של הממתקים, מיץ לימון ואת 3 טיפות שמן, ערבוב עד חלקה. השתמש מיד לשפוך על עוגה חמה עדיין.