עוגת נרקיס לימון
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת הנרקיס לימון. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 261 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. תמורת 68 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . גשו לסופר וקנו קליפת לימון, קמח, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: גליל עוגת לימון עם מילוי לימון קורד , בלונדיניות לימון עם זיגוג לימון ולחם אוכמניות לימון עם זיגוג לימון .
הוראות
נותנים לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה גדולה מקציפים את החלבונים, קרם הטרטר והמלח במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. מוסיפים סוכר בהדרגה, 2 כפות בכל פעם, תוך הקצפה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס. מקפלים פנימה קמח, 1/4 כוס בכל פעם. מחלקים את התערובת לשניים. מקפלים וניל לחלק אחד; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה נוספת מקציפים חלמונים במהירות גבוהה עד לקבלת צבע סמיך וצבע לימון. מערבבים פנימה תמצית שקדים. מקפלים פנימה בלילת חלבון ביצה ללא טעם.
לסירוגין לפפו את הבלילה לתוך 10 אינץ' לא משומן. מחבת צינור. חותכים בעדינות את הבלילה בעזרת סכין כדי להסתחרר.
אופים על הרשת הנמוכה ביותר ב-325 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שהחלק העליון קופץ בחזרה כאשר נוגעים בו קלות. הפוך מיד מחבת; להתקרר לחלוטין.
למילוי, לרכך ג'לטין ב-1/4 כוס מים קרים; לתת לעמוד במשך דקה. בסיר כבד מערבבים את הסוכר, עמילן התירס ושאר המים עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים בהדרגה 1/2 כוס מילוי חם לתוך חלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה וקליפת לימון. מערבבים בעדינות מיץ לימון וג'לטין מרוכך עד שהג'לטין נמס.
מצננים בטמפרטורת החדר ללא ערבוב. מקפלים פנימה קצפת. מקררים עד שהתערובת משיגה עקביות פיזור, בערך 40-50 דקות.
הפעילו סכין מסביב לדפנות ומרכז הצינור של המחבת.
הסר עוגה; מפוצלים לשתי שכבות אופקיות.
מורחים את המילוי בין השכבות ומעל העוגה. שומרים במקרר.