קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת נרקיס לימון

עוגת נרקיס לימון
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת הנרקיס לימון. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 261 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. תמורת 68 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . גשו לסופר וקנו קליפת לימון, קמח, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: גליל עוגת לימון עם מילוי לימון קורד , בלונדיניות לימון עם זיגוג לימון ולחם אוכמניות לימון עם זיגוג לימון .

הוראות

1
נותנים לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה גדולה מקציפים את החלבונים, קרם הטרטר והמלח במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. מוסיפים סוכר בהדרגה, 2 כפות בכל פעם, תוך הקצפה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס. מקפלים פנימה קמח, 1/4 כוס בכל פעם. מחלקים את התערובת לשניים. מקפלים וניל לחלק אחד; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה נוספת מקציפים חלמונים במהירות גבוהה עד לקבלת צבע סמיך וצבע לימון. מערבבים פנימה תמצית שקדים. מקפלים פנימה בלילת חלבון ביצה ללא טעם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לסירוגין לפפו את הבלילה לתוך 10 אינץ' לא משומן. מחבת צינור. חותכים בעדינות את הבלילה בעזרת סכין כדי להסתחרר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים על הרשת הנמוכה ביותר ב-325 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שהחלק העליון קופץ בחזרה כאשר נוגעים בו קלות. הפוך מיד מחבת; להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
למילוי, לרכך ג'לטין ב-1/4 כוס מים קרים; לתת לעמוד במשך דקה. בסיר כבד מערבבים את הסוכר, עמילן התירס ושאר המים עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מסירים מהאש. מערבבים בהדרגה 1/2 כוס מילוי חם לתוך חלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה וקליפת לימון. מערבבים בעדינות מיץ לימון וג'לטין מרוכך עד שהג'לטין נמס.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
7
מצננים בטמפרטורת החדר ללא ערבוב. מקפלים פנימה קצפת. מקררים עד שהתערובת משיגה עקביות פיזור, בערך 40-50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
8
הפעילו סכין מסביב לדפנות ומרכז הצינור של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר עוגה; מפוצלים לשתי שכבות אופקיות.
10
מורחים את המילוי בין השכבות ומעל העוגה. שומרים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך