קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת נרקיס לימון

עוגת נרקיס לימון
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת הנרקיס לימון. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 261 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. תמורת 68 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . גשו לסופר וקנו קליפת לימון, קמח, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: גליל עוגת לימון עם מילוי לימון קורד , בלונדיניות לימון עם זיגוג לימון ולחם אוכמניות לימון עם זיגוג לימון .

הוראות

1
נותנים לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה גדולה מקציפים את החלבונים, קרם הטרטר והמלח במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. מוסיפים סוכר בהדרגה, 2 כפות בכל פעם, תוך הקצפה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס. מקפלים פנימה קמח, 1/4 כוס בכל פעם. מחלקים את התערובת לשניים. מקפלים וניל לחלק אחד; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה נוספת מקציפים חלמונים במהירות גבוהה עד לקבלת צבע סמיך וצבע לימון. מערבבים פנימה תמצית שקדים. מקפלים פנימה בלילת חלבון ביצה ללא טעם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לסירוגין לפפו את הבלילה לתוך 10 אינץ' לא משומן. מחבת צינור. חותכים בעדינות את הבלילה בעזרת סכין כדי להסתחרר.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים על הרשת הנמוכה ביותר ב-325 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שהחלק העליון קופץ בחזרה כאשר נוגעים בו קלות. הפוך מיד מחבת; להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
למילוי, לרכך ג'לטין ב-1/4 כוס מים קרים; לתת לעמוד במשך דקה. בסיר כבד מערבבים את הסוכר, עמילן התירס ושאר המים עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מסירים מהאש. מערבבים בהדרגה 1/2 כוס מילוי חם לתוך חלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה וקליפת לימון. מערבבים בעדינות מיץ לימון וג'לטין מרוכך עד שהג'לטין נמס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
7
מצננים בטמפרטורת החדר ללא ערבוב. מקפלים פנימה קצפת. מקררים עד שהתערובת משיגה עקביות פיזור, בערך 40-50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
8
הפעילו סכין מסביב לדפנות ומרכז הצינור של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר עוגה; מפוצלים לשתי שכבות אופקיות.
10
מורחים את המילוי בין השכבות ומעל העוגה. שומרים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים