עוגת סופלה שוקולד שמימית
עוגת סופלה שוקולד שמימית דורשת סביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לכם קמח זהב, סוכר מגורען, סוכריות מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. נסו עוגת סופלה שוקולד שמימית, עוגת שוקולד שמימית, ו עוגת שוקולד שמימית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום למחבת springform 163°. גריז, 9x2 1/2 אינץ', עם התקצרות. בסיר 2 ליטר כבד, לחמם 1 כוס של נתחי שוקולד ו 1/2 כוס חמאה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד נמס. מגניב 5 דקות. מערבבים בקמח עד חלקה. מערבבים בחלמונים עד מעורבב היטב.
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד קצף. לנצח 1/2 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, עד פסגות רכות טופס. מקפלים על 1/4 של החלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד; מקפלים תערובת שוקולד לתוך חלבונים ביצה.
מפזרים 2/3 גושי שוקולד כוס באופן שווה מעל.
אופים 35 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי (החלק העליון יופיע יבש וסדוק). מגניב 10 דקות.
הסר בצד של מחבת; להשאיר את העוגה על תחתית מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ממש לפני ההגשה, בסיר 1 ליטר, חום 1/3 כוס שוקולד נתחים, 3 כפות סוכר מגורען החלב על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס תערובת רותחים.
הסר מהחום; מערבבים ב 1/2 כפית חמאה.
בקערה קטנה מקוררת, לנצח את כל המרכיבים מוקצף מוקצף עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מניחים עוגה על צלחת הגשה.
טפטוף של מנות עוגה עם רוטב.