מרק תירס II
אם יש לכם מלח, גבינת מונטריי ג'ק, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: צ'אודר חזיר ותירס, מרק תירס, ו מרק תירס.
הוראות מוסיפים קמח, מלח, פלפל, שרי, קאיין ופטרוזיליה ומערבבים היטב.
מוסיפים חלב ומבשלים עד עבה, מעלים חום במידת הצורך.
מוסיפים פחיות תירס, פלפלים, גבינה מגוררת.
בואו להתבשל על נמוך לפחות שעה.
מרכיבים מנות :
59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה 418 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) תירס שמנת בסגנון 1 (יכול להיות או להרחיק) פטרוזיליה מיובשת 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) שרי יבש 2 (חוֹרֶף) קמח לכל מטרה 1 פלפל ירוק, טחון 1 צביטה שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות 4 ריבס, קצוץ טרי או קפוא פלפל שחור טחון לפי הטעם 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק גבינת מונטריי גרוסה 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק בצל קצוץ 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות 4 ריבס, קצוץ טרי או קפוא מלח לפי הטעם 432 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) תירס הקרנל כולו