בונטון נפוליאונים
מתכון Wonton נפוליאון מוכן בערך 25 דקות. וזה בהחלט מדהים חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל סיני. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך ציפוי מוקצף, ענפי מנטה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו נפוליאון ברי עם עטיפות Wonton מסוכר, נפוליאון תות עם עטיפות Wonton מסוכר, ו נפוליאונים (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מספיק שמן לסיר קטן לבוא 1/4 אינץ ' עד הצדדים של פאן.
מחממים שמן על אש בינונית-נמוכה. באמצעות מלקחיים ועבודה עם 1 wonton בכל פעם, לצלול wontons לתוך שמן חם, טיגון עד חום זהוב, על 15 שניות עבור הצד הראשון ו 10 שניות עבור הצד השני.
להעביר wontons מטוגן מגבות נייר לניקוז (wontons ימשיך לצבוע מעט כפי שהם מגניבים).
מפזרים wontons מטוגן עם קינמון. מגניב לגמרי.
מקום 4 wontons מטוגן על משטח עבודה.
מורחים 1 כף של ציפוי מוקצף על כל אחד. מסדרים 1 פרוס תות ו 2 עד 3 פטל על ציפוי מוקצף על כל וונטון. כף 1 כף של ציפוי מוקצף על פירות יער על כל וונטון. למעלה עם עוד וונטון מטוגן. חזור על שכבות 2 פעמים נוספות. כפית של שאריות ציפוי מוקצף על גבי כל ערימת עוגה.
Napoleons מקשטים עם שאריות תותים ופטל, ו sprigs מנטה (אופציונלי).