עוגת סטאוט שוקולד (גינס)
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 956 קלוריות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לכם כל מטרה קמח, סודה לשתייה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת ספל גינס סטאוט שוקולד, עוגת שוקולד גינס סטאוט, ו גינס שבוע: סטאוט ומוס שוקולד עם עוגיות שיבולת שועל גינס (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס את החמאה במחבת רוטב, להסיר מהחום ולתת להתקרר קצת.
מערבבים את סטאוט ואבקת קקאו.
מערבבים את הקמח, הסוכר, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה.
מערבבים את הביצים ושמנת חמוצה בקערה גדולה אחרת.
מערבבים את תערובת סטאוט לתוך תערובת הביצה.
מערבבים את החומרים יבשים לתוך רטוב.
יוצקים את הבלילה לתוך אחד או שניים משומן קלף מרופד מחבת עוגה עגולה (ים).
אופים בתנור 177° שחומם מראש עד שקיסם דחף למרכז יוצא נקי. אם אתה אופה אותו במחבת אחת אז זה צריך לקחת בערך 40-50 דקות. אם אתה אופה אותו בשתי מחבתות עוגה אז זה צריך לקחת בערך 20-30 דקות.