עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת סלק דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 3510 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 315 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-355 היו אומרים שזה פגע במקום. הוא מובא אליכם על ידי ג'וי האופה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, סלק, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד, עוגת סלק עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגות סלק שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים.
הוראות
1
מניחים מתלה במרכז והשלישי העליון של התנור. מחממים תנור ל 375 מעלות F. ביסודיות לשטוף סלק תחת מים זורמים, לקצץ את העלים שלהם, עוזב על 1/2 אינץ ' של גזע.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים סלק נקי בחתיכת נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
טפטוף עם קצת שמן צמחי. אטמו נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
מניחים על תבנית אפייה בתנור. צלי עד סלק רך כאשר פירסינג עם סכין, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
הוציאו את הסלק מהתנור. פתח את רדיד ולאפשר סלק להתקרר לחלוטין. סלק יהיה קל לקלף (רק באמצעות סכין קילוף) פעם מקורר לחלוטין.באמצעות פומפיה תיבת, לגרר את סלק קלופים על המטוס הצורם הטוב ביותר. למדוד 3/4 כוס סלק מגורד עבור העוגה 2 כפות עבור הזיגוג. תניח בצד.הפחת את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F. השתמש בחמאה כדי לשמן שני 8 או 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות. עקוב אחר פיסת נייר קלף כך שזה באותו גודל כמו החלק התחתון של מחבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
פומפיה תיבת
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
מסטיק פירות עם פסים כתומים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
חותכים אותו ומניחים בתוך מחבת העוגה. חמאה נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
7
מוסיף אבק של קמח כדי לצפות את המחבת. הגדר מחבתות בצד בזמן שאתה מכין את cake.In הקערה של מערבל לעמוד חשמלי, מצויד מצורף משוט, שמנת יחד חמאה וסוכרים. הכה במהירות בינונית עד חיוור ורך, על 3 עד 5 דקות. הכה בביצים, אחד בכל פעם, במשך דקה אחת אחרי כל תוספת. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. לאחר ביצים משולבים, להכות סלק ותמצית וניל עד ביסודיות combined.In קערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
אפונה קליפה סגולה
נייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שיפונדה של עלי קייל
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים חצי מהמרכיבים היבשים לתערובת החמאה והביצה. להכות במהירות נמוכה, לאט להוסיף את חלב החמאה. לאחר רק משולב, להוסיף את החצי השני של החומרים יבשים. לנצח על מהירות בינונית עד חלב מרכיבים יבשים הם רק משולבים. נסה לא לערבב יותר מדי את הבלילה. ניתן להסיר את הקערה מן המיקסר ואת התערובת מקופלת עם מרית לסיים שילוב מרכיבים. בלילת עוגה תהיה בצד העבה לא pourable.מחלקים את הבלילה בין שני מחבתות עוגה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
אופים במשך 23 עד 25 דקות (למחבת 9 אינץ') או 30-32 דקות (למחבת 8 אינץ'). העוגה נעשית כאשר שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר עוגות מהתנור ולאפשר לנוח במשך 10 דקות. הפוך עוגות על מתלה קירור כדי להתקרר לחלוטין לפני ציפוי והרכבת cake.To הפוך את הציפוי: בקערה של מערבל לעמוד חשמלי, מצויד מצורף משוט, לנצח גבינת שמנת במשך 30 שניות, עד גמיש וחלק.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
קורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
מוסיפים את החמאה ומכים עוד 30 שניות, עד לשלב טוב. עצור את המיקסר לגרד את הקערה לפי הצורך. הכה בסלק.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
מוסיפים את אבקת הסוכר, תמצית וניל, חלב, מיץ לימון ומלח. הכה במהירות בינונית עד חלקה ומשיי. מקררים את הציפוי במשך 30 דקות לפני ציפוי מקורר cakes.To להרכיב את העוגה, מניחים שכבה אחת של עוגה על דוכן עוגה או צלחת עוגה. למעלה עם כמות נדיבה של ציפוי ורוד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
5 סוכריות של Peachie-O
עבור מוסיף שומן
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
13
מורחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
מניחים את העוגה השנייה על גבי הזיגוג. למעלה עם ציפוי. תעבדי על ציפוי בצידי העוגה. יישאר לך ציפוי נוסף. מקררים במשך שעה לפני ההגשה (זה יעשה את העוגה קלה יותר לחתוך). העוגה תימשך, עטוף היטב במקרר, עד 4 ימים.