עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת סלק דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 3510 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 315 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-355 היו אומרים שזה פגע במקום. הוא מובא אליכם על ידי ג'וי האופה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, סלק, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד, עוגת סלק עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגות סלק שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים.
הוראות
1
מניחים מתלה במרכז והשלישי העליון של התנור. מחממים תנור ל 375 מעלות F. ביסודיות לשטוף סלק תחת מים זורמים, לקצץ את העלים שלהם, עוזב על 1/2 אינץ ' של גזע.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים סלק נקי בחתיכת נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
טפטוף עם קצת שמן צמחי. אטמו נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מניחים על תבנית אפייה בתנור. צלי עד סלק רך כאשר פירסינג עם סכין, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הוציאו את הסלק מהתנור. פתח את רדיד ולאפשר סלק להתקרר לחלוטין. סלק יהיה קל לקלף (רק באמצעות סכין קילוף) פעם מקורר לחלוטין.באמצעות פומפיה תיבת, לגרר את סלק קלופים על המטוס הצורם הטוב ביותר. למדוד 3/4 כוס סלק מגורד עבור העוגה 2 כפות עבור הזיגוג. תניח בצד.הפחת את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F. השתמש בחמאה כדי לשמן שני 8 או 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות. עקוב אחר פיסת נייר קלף כך שזה באותו גודל כמו החלק התחתון של מחבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
פומפיה תיבת
כף אחת של שומן טבעי
רול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
חותכים אותו ומניחים בתוך מחבת העוגה. חמאה נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעי
7
מוסיף אבק של קמח כדי לצפות את המחבת. הגדר מחבתות בצד בזמן שאתה מכין את cake.In הקערה של מערבל לעמוד חשמלי, מצויד מצורף משוט, שמנת יחד חמאה וסוכרים. הכה במהירות בינונית עד חיוור ורך, על 3 עד 5 דקות. הכה בביצים, אחד בכל פעם, במשך דקה אחת אחרי כל תוספת. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. לאחר ביצים משולבים, להכות סלק ותמצית וניל עד ביסודיות combined.In קערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שיפונדה של עלי קייל
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים חצי מהמרכיבים היבשים לתערובת החמאה והביצה. להכות במהירות נמוכה, לאט להוסיף את חלב החמאה. לאחר רק משולב, להוסיף את החצי השני של החומרים יבשים. לנצח על מהירות בינונית עד חלב מרכיבים יבשים הם רק משולבים. נסה לא לערבב יותר מדי את הבלילה. ניתן להסיר את הקערה מן המיקסר ואת התערובת מקופלת עם מרית לסיים שילוב מרכיבים. בלילת עוגה תהיה בצד העבה לא pourable.מחלקים את הבלילה בין שני מחבתות עוגה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
אופים במשך 23 עד 25 דקות (למחבת 9 אינץ') או 30-32 דקות (למחבת 8 אינץ'). העוגה נעשית כאשר שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר עוגות מהתנור ולאפשר לנוח במשך 10 דקות. הפוך עוגות על מתלה קירור כדי להתקרר לחלוטין לפני ציפוי והרכבת cake.To הפוך את הציפוי: בקערה של מערבל לעמוד חשמלי, מצויד מצורף משוט, לנצח גבינת שמנת במשך 30 שניות, עד גמיש וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מוסיפים את החמאה ומכים עוד 30 שניות, עד לשלב טוב. עצור את המיקסר לגרד את הקערה לפי הצורך. הכה בסלק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים את אבקת הסוכר, תמצית וניל, חלב, מיץ לימון ומלח. הכה במהירות בינונית עד חלקה ומשיי. מקררים את הציפוי במשך 30 דקות לפני ציפוי מקורר cakes.To להרכיב את העוגה, מניחים שכבה אחת של עוגה על דוכן עוגה או צלחת עוגה. למעלה עם כמות נדיבה של ציפוי ורוד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
מורחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
14
מניחים את העוגה השנייה על גבי הזיגוג. למעלה עם ציפוי. תעבדי על ציפוי בצידי העוגה. יישאר לך ציפוי נוסף. מקררים במשך שעה לפני ההגשה (זה יעשה את העוגה קלה יותר לחתוך). העוגה תימשך, עטוף היטב במקרר, עד 4 ימים.