קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת סלק

עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת סלק
עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת סלק דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 3510 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 315 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-355 היו אומרים שזה פגע במקום. הוא מובא אליכם על ידי ג'וי האופה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, סלק, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד, עוגת סלק עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגות סלק שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים.

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז והשלישי העליון של התנור. מחממים תנור ל 375 מעלות F. ביסודיות לשטוף סלק תחת מים זורמים, לקצץ את העלים שלהם, עוזב על 1/2 אינץ ' של גזע.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים סלק נקי בחתיכת נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
טפטוף עם קצת שמן צמחי. אטמו נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מניחים על תבנית אפייה בתנור. צלי עד סלק רך כאשר פירסינג עם סכין, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הוציאו את הסלק מהתנור. פתח את רדיד ולאפשר סלק להתקרר לחלוטין. סלק יהיה קל לקלף (רק באמצעות סכין קילוף) פעם מקורר לחלוטין.באמצעות פומפיה תיבת, לגרר את סלק קלופים על המטוס הצורם הטוב ביותר. למדוד 3/4 כוס סלק מגורד עבור העוגה 2 כפות עבור הזיגוג. תניח בצד.הפחת את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F. השתמש בחמאה כדי לשמן שני 8 או 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות. עקוב אחר פיסת נייר קלף כך שזה באותו גודל כמו החלק התחתון של מחבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
חותכים אותו ומניחים בתוך מחבת העוגה. חמאה נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
7
מוסיף אבק של קמח כדי לצפות את המחבת. הגדר מחבתות בצד בזמן שאתה מכין את cake.In הקערה של מערבל לעמוד חשמלי, מצויד מצורף משוט, שמנת יחד חמאה וסוכרים. הכה במהירות בינונית עד חיוור ורך, על 3 עד 5 דקות. הכה בביצים, אחד בכל פעם, במשך דקה אחת אחרי כל תוספת. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. לאחר ביצים משולבים, להכות סלק ותמצית וניל עד ביסודיות combined.In קערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים חצי מהמרכיבים היבשים לתערובת החמאה והביצה. להכות במהירות נמוכה, לאט להוסיף את חלב החמאה. לאחר רק משולב, להוסיף את החצי השני של החומרים יבשים. לנצח על מהירות בינונית עד חלב מרכיבים יבשים הם רק משולבים. נסה לא לערבב יותר מדי את הבלילה. ניתן להסיר את הקערה מן המיקסר ואת התערובת מקופלת עם מרית לסיים שילוב מרכיבים. בלילת עוגה תהיה בצד העבה לא pourable.מחלקים את הבלילה בין שני מחבתות עוגה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
אופים במשך 23 עד 25 דקות (למחבת 9 אינץ') או 30-32 דקות (למחבת 8 אינץ'). העוגה נעשית כאשר שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר עוגות מהתנור ולאפשר לנוח במשך 10 דקות. הפוך עוגות על מתלה קירור כדי להתקרר לחלוטין לפני ציפוי והרכבת cake.To הפוך את הציפוי: בקערה של מערבל לעמוד חשמלי, מצויד מצורף משוט, לנצח גבינת שמנת במשך 30 שניות, עד גמיש וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מוסיפים את החמאה ומכים עוד 30 שניות, עד לשלב טוב. עצור את המיקסר לגרד את הקערה לפי הצורך. הכה בסלק.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים את אבקת הסוכר, תמצית וניל, חלב, מיץ לימון ומלח. הכה במהירות בינונית עד חלקה ומשיי. מקררים את הציפוי במשך 30 דקות לפני ציפוי מקורר cakes.To להרכיב את העוגה, מניחים שכבה אחת של עוגה על דוכן עוגה או צלחת עוגה. למעלה עם כמות נדיבה של ציפוי ורוד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
13
מורחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
מניחים את העוגה השנייה על גבי הזיגוג. למעלה עם ציפוי. תעבדי על ציפוי בצידי העוגה. יישאר לך ציפוי נוסף. מקררים במשך שעה לפני ההגשה (זה יעשה את העוגה קלה יותר לחתוך). העוגה תימשך, עטוף היטב במקרר, עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון

מרכיבים

8שרימפס וורידיםשמחהשמחה1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה3ייתכן שיש לך גדילי סלק בציפוי שלך כמו שאתה לקשט את העוגה. תחשוב על זה כעל סוכריות של הטבעייתכן שיש לך גדילי סלק בציפוי שלך כמו שאתה לקשט את העוגה. תחשוב על זה כעל סוכריות של הטבע8שרימפס וורידיםאם אתה תוהה על סלק ידיים מוכתמות ... כן, היו לי שתיים. הם בסופו של דבר לשטוף נקיאם אתה תוהה על סלק ידיים מוכתמות ... כן, היו לי שתיים. הם בסופו של דבר לשטוף נקי11 כוס מי פסטהסלק קלוי הם מקורר קלופים (וזה קל ... לא לדאוג), מגורד בצד קנס של פומפיהסלק קלוי הם מקורר קלופים (וזה קל ... לא לדאוג), מגורד בצד קנס של פומפיה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרסלק, unpeeled אבל גזוז של הירוקים שלהםסלק, unpeeled אבל גזוז של הירוקים שלהם23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סלק מגורד דק, מעוך במזלגסלק מגורד דק, מעוך במזלג8שרימפס וורידיםהוציאו את הסלק מהתנור. פתח את רדיד ולאפשר סלק להתקרר לחלוטין. סלק יהיה קל לקלף (רק באמצעות סכין קילוף) פעם מקורר לחלוטיןהוציאו את הסלק מהתנור. פתח את רדיד ולאפשר סלק להתקרר לחלוטין. סלק יהיה קל לקלף (רק באמצעות סכין קילוף) פעם מקורר לחלוטין1( חצילים)בקערה, לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלחבקערה, לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן1581 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו טבעית לא ממותקתאבקת קקאו טבעית לא ממותקת2001מותאם מבישול משובח נובמברמותאם מבישול משובח נובמבר227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(1 לבנה) גבינת שמנת, מרוכך(1 לבנה) גבינת שמנת, מרוכך2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, ועוד לאבק את המחבתותקמח לכל מטרה, ועוד לאבק את המחבתות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1אוראו ממולאים כפוליםחלב, בהתאם לעקביות הרצויהחלב, בהתאם לעקביות הרצויה8שרימפס וורידיםמגניבמגניב9461 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת סוכר, מנופהאבקת סוכר, מנופה8שרימפס וורידיםהדפס מתכון זההדפס מתכון זה1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות חמאה לא מלוחה, מרוכך, ועוד לשמן את המחבתותאונקיות חמאה לא מלוחה, מרוכך, ועוד לשמן את המחבתות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך(2 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהור או גרוטאות של 1 תרמיל וניל שעועיתתמצית וניל טהור או גרוטאות של 1 תרמיל וניל שעועית1אוראו ממולאים כפולים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים8שרימפס וורידיםהיי אחי (כי אני כרגע היכרויות)היי אחי (כי אני כרגע היכרויות)8שרימפס וורידיםאני מצטעראני מצטער8שרימפס וורידיםאהבהאהבה11 כוס מי פסטהבאמצעות פומפיה, מגררים את הסלק הקלוף על המטוס הצורם הטוב ביותר. למדוד 3/4 כוס סלק מגורד עבור העוגה 2 כפות עבור הזיגוג. הגדר בצדבאמצעות פומפיה, מגררים את הסלק הקלוף על המטוס הצורם הטוב ביותר. למדוד 3/4 כוס סלק מגורד עבור העוגה 2 כפות עבור הזיגוג. הגדר בצד8שרימפס וורידיםאנחנו צריכים לדבר. זה בקשר לאמא שלך.אנחנו צריכים לדבר. זה בקשר לאמא שלך.8שרימפס וורידיםאני לא מאמין שהקלדתי את זה.אני לא מאמין שהקלדתי את זה.