עוגת ספוג אננס
עוגת ספוג אננס עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, מיץ לימון, מיץ אננסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות ספוג אננס-קרמל, עוגת ספוג, ו עוגת ספוג.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מנפים את קמח העוגה ואבקת אפייה יחד.
להפריד את הביצים, לשים את החלמונים לתוך קערה גדולה ואת החלבונים ביצה לתוך קערה קטנה. עם מיקסר חשמלי לנצח את חלמונים ביצה עד עבה ורך, על 2 דקות. בהדרגה לנצח 3/4 כוס הסוכר הלבן.
מוסיפים את מיץ הלימון ומיץ אננס.
מוסיפים את תערובת קמח העוגה מנופה בהדרגה תוך פועם ללא הרף. הכה רק עד רק מעורבב (כ 1 1/2 דקות).
עם מיקסר חשמלי לנצח את החלבונים ביצה עם מלח עד פסגות לחות טופס (על 1 דקה). בהדרגה לנצח 3/4 כוס הסוכר הלבן (כ -50 שניות).
מקפלים את החלבונים ביצה מוכה לתוך הבלילה ומערבבים רק עד מעורבב.
יוצקים הבלילה למחבת צינור 10 אינץ ungreased. עם סכין או מרית לחתוך בעדינות דרך הבלילה מסתובב בתנועה מעגלית שש פעמים כדי לשחרר כל בועות אוויר.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך כשעה או עד חום זהוב המשרד למגע. הפוך מחבת על מתלה כדי מגניב. לאחר העוגה הוא מגניב לשחרר צדדים עם מרית ולהסיר מן המחבת. עוגת פרוסט עם קצפת ומקשטים עם טריזים של אננס דובדבנים maraschino.