קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

מונק מפלצת תפוח קרמל

מונק מפלצת תפוח קרמל
מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, בוטנים לקוקטייל, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Monster Munch, מפלצת מתוקה, ו Monster Mix Popcorn Munch (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר כבד-תחתון גדול מעל חום בינוני עד חם מאוד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הפופקורן ומיד מכסים אותו במכסה. לנער את הסיר כל הזמן, מחזיק את המכסה עם מחזיק עמיד בחום, עד פקיעה מתחילה, על 1 דקה. להפחית את החום בינוני ולהמשיך לנער את הסיר עד popping מאט רק כמה לכל 5 שניות, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פופקורןפופקורן
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הסר מהחום ולתת לעמוד עוד דקה כדי לאפשר כל הגרעינים האחרונים פופ.
מרכיבים שתצטרך
פופפופ
4
לרסס קערה גדולה מאוד עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
שים את הפופקורן בקערה ותסיר את כל הגרעינים שלא נקטפו.
מרכיבים שתצטרך
פופקורןפופקורן
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
תוסיף את הבוטנים. ריססו מרית חסינת חום מגומי עם ספריי בישול והניחו ליד הקערה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בוטניםבוטנים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
7
מערבבים את הסוכר החום, חמאה, סירופ תירס ומלח בסיר בינוני ולהגדיר על חום בינוני. מבשלים, ערבוב, עד מותך ואת הקצוות של התערובת להתחיל בועה. קליפ מדחום ממתקים למחבת כך התחתון של המדחום הוא נח בסירופ הסוכר אבל לא נוגע בתחתית המחבת. להרתיח, ערבוב, עד המדחום רושם 300 מעלות F (שלב קשה סדק), על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סירופ פשוטסירופ פשוט
סירופ תירססירופ תירס
חמאהחמאה
ממתקיםממתקים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
8
כבה את המבער ולהוסיף את הוניל. מערבבים בקצרה-על 5 שניות-להיזהר לא לשרוף את עצמך כמו התערובת בועות למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
9
מיד לשפוך את הקרמל באופן שווה על פופקורן ומערבבים במהירות עם מרית גומי מוכן עד החלקים מופרדים בעיקר, על 3 דקות. לפרק כל גושים גדולים יותר, להיות זהיר כי הקרמל עדיין יהיה חם כתמים. מערבבים את שבבי התפוח.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תפוחיםצ ' יפס תפוחים
קרמלקרמל
פופקורןפופקורן
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית