כוסות פרושוטו
כוסות פרושוטו עשויות להיות רק תוספת שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך שום, פרושוטו, תרד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . נסו מתכון כוסות ביצים פרושוטו, קיש בכוסות פרושוטו, ו כוסות פרושוטו סלט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, לערבב יחד את השום, תרד גבינת ריקוטה עד מעורבב היטב. תניח בצד.
מניחים רצועות של פרושוטו לתוך כוסות מאפין מיני כך שהם בשורה התחתונה, אבל יש קצת בשר תלוי על הצדדים, וזה סוג של נראה כמו פרח. ממלאים כל כוס בערך 1/2 כפות של תערובת הגבינה, או כך הכוס מלאה ומעוגלת על החלק העליון. המילוי צריך להיראות כמו מרכז הפרח.
אופים במשך 10 עד 15 דקות, עד prosciutto הוא השחמה נוקשה למגע. הספלים צריכים להיות מסוגלים לשמור על צורתם לאחר הסרת מהמחבת.