עוגת ספוג טרי משמש-דבש (סגנון רוסי)
עוגת ספוג טרי משמש-דבש (בסגנון רוסי) היא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 8 מנות. מנה אחת מכילה 283 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . תמורת 64 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי אוכל מזרח אירופאי. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דבש, אבקת אפייה, חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 29% , המנה הזו לא כל כך אדירה. עוגת ספוג טרי משמש-דבש (סגנון רוסי) , עוגת ספוג שוקולד עם פירות טריים ועוגת דבש רוסי דומות מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור ל-300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית עוגה בגודל 9 אינץ' בחמאה ומפדרים בפירורי לחם; לְהַפְרִישׁ.
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים את המשמשים הפרוסים, ומטפטפים דבש. מכסים ומבשלים בעדינות עד שהמשמשים מתרככים, ואז מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
בינתיים מקציפים במיקסר חשמלי את החלבונים לקצף רך. יוצקים לאט סוכר תוך כדי המשך הקצפה לשיאים נוקשים; לְהַפְרִישׁ.
מקציפים את החלמונים במהירות נמוכה כמה שניות עד שהם מסמיכים מעט. יוצקים לאט סוכר תוך כדי המשך הקצפה עד להסמכה וצבע בהיר. מקציפים חלב, ואז מנפים יחד קמח עם אבקת אפייה, ומקפלים לחלמונים יחד עם תערובת המשמשים הצוננת, אגוזי מלך וחלבוני ביצה עד לאיחוד.
יוצקים לתבנית מוכנה, ואופים באמצע או בתחתית התנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, כ-50 דקות. משחררים את העוגה על ידי הפעלת סכין מסביב לשולי התבנית. הופכים את העוגה לצלחת, ואז מניחים צלחת נוספת על תחתית העוגה, והופכים צד ימין למעלה; מצננים לחלוטין לפני ההגשה.