עוגת ספוג מפוארת
עוגת ספוג מפוארת היא חלב חינם קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך גרידת לימון, תמצית לימון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגה אדומה, לבנה וכחולה מפוארת, עוגת ספוג, ו עוגת ספוג.
הוראות
להפריד את הביצים. בקערת ערבוב גדולה, לנצח חלמונים ביצה עד עבה מאוד בצבע לימון. הכה בסוכר בהדרגה.
מוסיפים מים, תמצית לימון וקליפת לימון. מקציפים את הקמח.
בקערה אחרת, לנצח חלבונים ביצה עד מקציף. לאחר מכן להוסיף קרם של טרטר ומלח. מקציפים את התערובת עד שהלבנים נוקשים, אבל לא עד שהם יבשים. מקפלים את התערובת קצפת לתוך תערובת חלמון.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת צינור 9 אינץ ungreased.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך שעה אחת, או עד שנעשה.