קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות46
מגזין

עוגת ספייס עם קפה טופי קראנץ

עוגת ספייס עם קפה טופי קראנץ
מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 233 גרם של שומן, וסך הכל 3828 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מולסה, זנגביל, מולסהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת טופי מוקה קראנץ ' קפה, גלידת קפה טופי קראנץ, ו מאפינס טופי קראנץ קפה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעוגה: מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
חמאה וקמח שלוש 8-in. מחבתות עוגה עגולות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
3
בקערה גדולה עם מערבל במהירות בינונית-גבוהה (השתמש בלהב או מקצף רוטרי אם משתמשים במערבל עומד), להכות חמאה וסוכר עד צהוב רך וחיוור, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת ומגרדים את הצדדים של קערה לפי הצורך. מקציפים במולסה.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
בקערה אחרת, מקציפים קמח, אבקת אפייה, זנגביל, קינמון, מלח וציפורן. מערבבים (או מכים במהירות נמוכה) שליש מתערובת הקמח לתערובת חמאה. מערבבים במחצית החלב רק עד מעורבב. מערבבים בשליש נוסף של תערובת הקמח, ולאחר מכן נשאר חלב, ואחריו קמח שנותר, מגרד את הצדדים של קערה לפי הצורך. לגרד את הבלילה באותה מידה לתוך מחבתות מוכנות ורמת התפשטות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
אופים עוגות עד שיפוד עץ מוכנס במרכז השכבה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מגניב מחבתות על מדפים במשך 10 דקות, ואז להפוך עוגות על מדפים ולהסיר מחבתות. מגניב לחלוטין לפני הרכבה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
לקבלת ציפוי: בקערה גדולה, להכות חמאה עם מיקסר על מהירות נמוכה עד אור ורך. מקציפים בגבינת שמנת עד משולב היטב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. מקציפים אבקת סוכר, מיץ לימון, מולסה, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינוני גבוה לנצח עד לא גושים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
חותכים 4 רצועות נייר שעווה או נייר קלף, כל אחד על 4 על 12 ב., ולסדר אותם בכיכר על הקצוות של מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
עם סכין משונן, בזהירות לחתוך שכבות עוגה במחצית אופקית.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
10
מניחים שכבה מפוצלת ראשונה, לחתוך את הצד למטה, על מגש הגשה (להתאים נייר קלף כך הקצוות של מגש מכוסים).
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מורחים שכבה עם כ 1/2 כוס ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
מפזרים על 1/4 כוס קצוצה טופי. חזור על זיגוג ופיזור עם 4 שכבות פיצול הבא. למעלה עם שכבת פיצול שנותר, אבל לא פרוסט או מפזרים טופי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
טופי.טופי.
13
מברשת משם פירורים סביב הצדדים בסיס של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
14
כפית 1 כוס ציפוי לתוך קערה קטנה ומערבבים חלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
15
מורחים שכבה דקה של ציפוי מעל וצדדים של עוגה לאטום בפירורים. מקררים את העוגה עד הציפוי מוגדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
16
מורחים את הציפוי שנותר על גבי וצדדים של עוגה, ולאחר מכן להסיר רצועות נייר. אם לא משרת בתוך כמה שעות, לכסות בקירור עד 1 יום (ראה הערות).
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
17
זמן קצר לפני ההגשה, מקשטים העליון של עוגה עם חתיכות טופי.
מרכיבים שתצטרך
טופי.טופי.