מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 233 גרם של שומן, וסך הכל 3828 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מולסה, זנגביל, מולסהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת טופי מוקה קראנץ ' קפה, גלידת קפה טופי קראנץ, ו מאפינס טופי קראנץ קפה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעוגה: מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
חמאה וקמח שלוש 8-in. מחבתות עוגה עגולות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3
בקערה גדולה עם מערבל במהירות בינונית-גבוהה (השתמש בלהב או מקצף רוטרי אם משתמשים במערבל עומד), להכות חמאה וסוכר עד צהוב רך וחיוור, 4 עד 5 דקות.
בקערה אחרת, מקציפים קמח, אבקת אפייה, זנגביל, קינמון, מלח וציפורן. מערבבים (או מכים במהירות נמוכה) שליש מתערובת הקמח לתערובת חמאה. מערבבים במחצית החלב רק עד מעורבב. מערבבים בשליש נוסף של תערובת הקמח, ולאחר מכן נשאר חלב, ואחריו קמח שנותר, מגרד את הצדדים של קערה לפי הצורך. לגרד את הבלילה באותה מידה לתוך מחבתות מוכנות ורמת התפשטות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גרוטאות טריות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
אופים עוגות עד שיפוד עץ מוכנס במרכז השכבה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מגניב מחבתות על מדפים במשך 10 דקות, ואז להפוך עוגות על מדפים ולהסיר מחבתות. מגניב לחלוטין לפני הרכבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
לקבלת ציפוי: בקערה גדולה, להכות חמאה עם מיקסר על מהירות נמוכה עד אור ורך. מקציפים בגבינת שמנת עד משולב היטב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. מקציפים אבקת סוכר, מיץ לימון, מולסה, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינוני גבוה לנצח עד לא גושים להישאר.