מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 233 גרם של שומן, וסך הכל 3828 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מולסה, זנגביל, מולסהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת טופי מוקה קראנץ ' קפה, גלידת קפה טופי קראנץ, ו מאפינס טופי קראנץ קפה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעוגה: מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה וקמח שלוש 8-in. מחבתות עוגה עגולות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
בקערה גדולה עם מערבל במהירות בינונית-גבוהה (השתמש בלהב או מקצף רוטרי אם משתמשים במערבל עומד), להכות חמאה וסוכר עד צהוב רך וחיוור, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת ומגרדים את הצדדים של קערה לפי הצורך. מקציפים במולסה.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בקערה אחרת, מקציפים קמח, אבקת אפייה, זנגביל, קינמון, מלח וציפורן. מערבבים (או מכים במהירות נמוכה) שליש מתערובת הקמח לתערובת חמאה. מערבבים במחצית החלב רק עד מעורבב. מערבבים בשליש נוסף של תערובת הקמח, ולאחר מכן נשאר חלב, ואחריו קמח שנותר, מגרד את הצדדים של קערה לפי הצורך. לגרד את הבלילה באותה מידה לתוך מחבתות מוכנות ורמת התפשטות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
אופים עוגות עד שיפוד עץ מוכנס במרכז השכבה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מגניב מחבתות על מדפים במשך 10 דקות, ואז להפוך עוגות על מדפים ולהסיר מחבתות. מגניב לחלוטין לפני הרכבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
לקבלת ציפוי: בקערה גדולה, להכות חמאה עם מיקסר על מהירות נמוכה עד אור ורך. מקציפים בגבינת שמנת עד משולב היטב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. מקציפים אבקת סוכר, מיץ לימון, מולסה, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינוני גבוה לנצח עד לא גושים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
4 כוסות קמח חיטה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
חותכים 4 רצועות נייר שעווה או נייר קלף, כל אחד על 4 על 12 ב., ולסדר אותם בכיכר על הקצוות של מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
עם סכין משונן, בזהירות לחתוך שכבות עוגה במחצית אופקית.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
10
מניחים שכבה מפוצלת ראשונה, לחתוך את הצד למטה, על מגש הגשה (להתאים נייר קלף כך הקצוות של מגש מכוסים).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
11
מורחים שכבה עם כ 1/2 כוס ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
12
מפזרים על 1/4 כוס קצוצה טופי. חזור על זיגוג ופיזור עם 4 שכבות פיצול הבא. למעלה עם שכבת פיצול שנותר, אבל לא פרוסט או מפזרים טופי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
טופי.
13
מברשת משם פירורים סביב הצדדים בסיס של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
14
כפית 1 כוס ציפוי לתוך קערה קטנה ומערבבים חלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
מורחים שכבה דקה של ציפוי מעל וצדדים של עוגה לאטום בפירורים. מקררים את העוגה עד הציפוי מוגדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
16
מורחים את הציפוי שנותר על גבי וצדדים של עוגה, ולאחר מכן להסיר רצועות נייר. אם לא משרת בתוך כמה שעות, לכסות בקירור עד 1 יום (ראה הערות).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
17
זמן קצר לפני ההגשה, מקשטים העליון של עוגה עם חתיכות טופי.