פאי תפוחים קרמל הפוך
פאי קרמל הפוך עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 19%. מתכונים דומים: עוגת קרמל-תפוח הפוכה, עוגת תפוח קרמל הפוכה, ו עוגת תפוח קרמל הפוכה.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). על משטח מקומח קלות, מגלגלים את קרום העוגה, ומניחים בצד. בקערה גדולה, לזרוק תפוחים עם מיץ לימון; להפריש.
שלב 1/4 כוס סוכר חום, חמאה וסירופ תירס; להפיץ בתחתית צלחת פאי 9 אינץ ' (זכוכית או קרמיקה עובד הכי טוב).
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים. מכסים בקרום פאי אחד. בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר חום, קמח וקינמון.
מסדרים חצי מהתפוחים בצלחת מרופדת מאפה.
מפזרים חצי תערובת הסוכר החום. חזור על שכבות. מכסים עם שאריות קרום העוגה, מקפלים קצה העליון מתחת, ו crimp.
חותכים כמה חריצים בחלק העליון כדי לפרוק קיטור.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 60 דקות, או עד חום זהוב.
בואו לעמוד 5 דקות. שחרר קצה העוגה, בזהירות להפוך עוגה על צלחת הגשה.