קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פאי פיצה תפוחים

פאי פיצה תפוחים
פאי פיצה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. . אם יש לך מילוי עוגת תפוחים, סוכר חום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שמנת יחד חמאה או מרגרינה וסוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חמאהחמאה
קרםקרם
3
מוסיפים 1 קמח כוס ומערבבים בעדינות רק עד שהבצק מגיע יחד. טפיחה באופן שווה לתוך מחבת פיצה 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר ומרח עם מילוי פאי תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי תפוחיםמילוי פאי תפוחים
מורחיםמורחים
6
בקערה בינונית, מערבבים יחד גבינה, קמח 3/4 כוס, סוכר חום וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
גבינהגבינה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מפזרים מעל מילוי תפוחים ומחזירים פיצה לתנור במשך 25 עד 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון