עוגת ספל פודינג לחם דלעת
אם יש לכם רוטב קרמל, מחית דלעת, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: עוגת ספל נוטלה דלעת קמח, "עוגת ספל השוקולד", ו עוגת ספל שוקולד דקה אחת.
הוראות
גריז קל ספל בטוח במיקרוגל אחד. ספל קו עם חצי קוביות הלחם. מעגל את החלק הפנימי של הכוס עם לחם, ולאחר מכן למלא את האמצע. תמשיך להצטבר עד שייגמר לך, כך שהוא יוצר מגדל של לחם בתוך הספל.
בספל נפרד או קערה קטנה, להקציף ביצה, חלב, קינמון, דלעת וסוכר.
יוצקים חצי תערובת על מגדל לחם, לוודא תערובת פודינג נוגע בכל חתיכות הלחם. מיקרוגל במשך כ 1 דקה או עד פודינג מבושל באופן מלא.
הסר מספל ומניח על צלחת. השתמש ספל שוב לעשות פודינג לחם שני.
מגישים חמים עם גלידה ורוטב קרמל.