עוגת עגבניות ובצל
טארט עגבניות ובצל עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קישואים, גבינה שוויצרית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו טארט רטטוי עם בצל מקורמל-עגבניות ריבה, טאטין עגבניות וקרמל בצל טארט tatin, ו עגבניות, גבינת עיזים וטארט בצל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', שמן חום וחמאה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתחיל חום. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 20 עד 25 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה ומכרז.
בינתיים, לחמם תנור 232°. unroll פאי קרום על משטח העבודה.
רול פאי קרום עם סיכה מתגלגלת עד 12 אינץ ' בקוטר. לחץ בעדינות את הקרום בתחתית ומעלה בצד של ungreased 10 אינץ טארט פאן עם תחתית נשלפת. לקצץ את הקרום העודף. זין בתחתית בצד של הקרום עם מזלג.
הסר מהתנור. הפחת את טמפרטורת התנור ל-400F.
מפזרים בתחתית קרום אפוי חלקית עם 2 כפות של גבינת פרמזן. באמצעות כפית מחוררת, בצל כפית באופן שווה על החלק התחתון של הקרום. למעלה עם עגבניות וקישואים, סידור מעגל של פרוסות עגבניות סביב הקצה החיצוני, מעגל של פרוסות קישואים ליד העגבניות ומעגל של פרוסות עגבניות במרכז.
בקערה קטנה, הכה את הקצפת והביצה עם מקציף תיל.
יוצקים מעל ירקות. למעלה עם גבינת Gruyre ונותר 2 כפות גבינת פרמזן.
אופים ב 204° 15 דקות. למעלה עם בצל ירוק; אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד מילוי מוגדר קרום הוא חום זהוב. מגניב 5 דקות לפני הסרת צד של מחבת.