עוגת עגבניות וצ'דר
מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קמח תירס, פלפל, שמיר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת העגבניות של סנדי, עוגת צ'דר עגבניות, ו עוגת עגבניות וצ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 4 מרכיבים mediumbowl. באמצעות קצות האצבעות שלך, לשפשף בטרות ארוחה גסה butteruntil וכמה smalllumps להישאר. מערבבים בחמאה ולילושבהחלט עם הידיים עד צורות הבצק.לעטוף בצק פלסטיק צמרמורת במשך 1 שעה.
להניח עגבניות בשכבה יחידתסדין אפייה מצופה 2 שכבות של נייר.
מניחים עוד 2 שכבות של נייר על גבי עגבניות.
בואו לעמוד במשך 30 דקות לנקז.
מרדדים doughbetween 2 גיליונות של פלסטיק לעטוף לan11 " עגול.
הסר שכבה עליונה של ניילון נצמד.הפוך בצק על צלחת עוגה. בזהירות לעטוף פלסטיק peeloff.
לזרוק את שתי הגבינות ב bowluntil בינוני משולב באופן שווה. שמור 1/4 כוס תערובת גבינה.
בצל ירוק, מיונז, שמיר, חומץ, סוכר, מלח ופלפל בקערה קטנה.
מפזרים קמח תירס באופן שווה על החלק התחתון שלcrust, ולאחר מכן העליון עם תערובת 1/2 כוס גבינה.מסדרים 1/3 של עגבניות על גבינות, חופףכמו צורך.
מורחים מחצית mayonnaisemixture (כ 1/3 כוס) מעל. Repeattlayering עם 1 כוס של תערובת גבינה, 1/2חתיכת פרוסות עגבניות, ולהישאר בתערובת mayonnaise.
מפזרים נשארים 1 תערובת גבינות כוס מעל, ולאחר מכן נשאריםחתיכות עגבניות.
מפזרים עם תערובת שמורה 1/4 cupcheese. מקפלים קרום תלוי מעל הקצוות של פרוסות עגבניות.
לאפות עוגה עד הקרום הוא זהוב cheeseis חום זהוב, 35-40 דקות (checkcrust באמצע הדרך אוהל עם נייר אם זה gettingtoo כהה).
בואו עוגה להתקרר לפחות 1 שעה עד 3 שעות לפני חיתוך והגשה.