מרק תפוחי אדמה קלוי שום עם סלמון מעושן
מרק תפוחי אדמה קלוי שום עם סלמון מעושן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 5 . מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לך גזר, בצל, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . מתכונים דומים: עוגות תפוחי אדמה סלמון מעושן עם קרם שום, שיפודי תפוחי אדמה צלויים וסלמון מעושן, ו שומר-מרק תפוחי אדמה עם סלמון מעושן.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
חותכים את החלק העליון של ראש שום לחשוף את שיני, זמירה על 1/4 אינץ ' את החלק העליון של כל שן. ייתכן שיהיה עליך לקצץ שיני פרט לאורך הצדדים של הראש.
מברשת את ציפורן לחתוך עם 1 כף שמן זית, ואז לקנן את הראש לתוך חתיכת רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שיני מכרז משחימים יפה, על 25 דקות.
הסר שום קלוי מהתנור, רדיד פתוח ולאפשר להתקרר מעט. כאשר השום הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את הראשים במחצית אופקית, כך שכל שיני חשופים. לסחוט את שני החצאים כדי לשחרר את שיני קלוי לקערה בינונית.
בעוד השום הוא צלייה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית בסיר גדול. מערבבים את הבצל ואת הגזר ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 5 דקות.
יוצקים את ציר העוף לסיר ומוסיפים את תפוחי האדמה, רוזמרין ותימין. מביאים את המרק לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות.
הסר על 1/2 של תפוחי אדמה מן הסיר ואת השמורה.
מניחים את שיני השום הקלוי לתוך בלנדר ומוסיפים את המרק, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את התוכן נע לפני שהוא מאפשר לו לרוץ. מחית את המרק, בקבוצות, עד חלקה.
יוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול.
מערבבים את קוביות תפוחי האדמה השמורות, שמנת כבדה וסלמון מעושן לתוך מרק מחית ולהביא לרתיחה.
מגישים, חם, עם קמצוץ של בצל ירוק.