עוגת עוף-דובדבן
פאי עוף-דובדבן דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גבינת פרמזן, קרם פרש, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו כיסי פשטידת עוף.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל 1 ליטר.
לפרום בצק פילו ולהניח צלחת לחה מעט על זה. בזהירות להרים גיליון אחד של בצק מהערימה ולהתאים לתבשיל משומן.
גיליון מברשת של בצק קל מאוד עם חמאה מומסת או מרגרינה. חזור על התהליך עם 9 גיליונות נוספים של בצק פילו. שמור בצק בשימוש מכוסה במגבת לח ככל האפשר, כדי למנוע התייבשות. מכסה צלחת מצופה פילו עם ניילון לעטוף ולהניח בצד.
מניחים מחבת בגודל בינוני מעל חום בינוני.
מטגנים בצל עד צליעה, כ 5 דקות.
מוסיף שום ועוף, ו לטגן עד העוף הוא השחמה בצד החיצוני מבושל דרך.
מוסיפים ג ' ינג 'ר, צלפים, קרם פרש, רוטב צ' ילי, אבקת קארי, מלח ופלפל למחבת. מערבבים דובדבנים, ואז לטעום לבדוק תיבול. מבשלים עד דובדבנים מחוממים דרך.
הסר ניילון נצמד מתבשיל ושופכים בתערובת עוף. מכסים תערובת עם גיליון בצק פילו.
מברשת קלה מאוד עם חמאה מומסת או מרגרינה. חזור על התהליך עם 9 גיליונות נוספים של פילו.
מברשת השכבה העליונה של פילו עם חמאה או מרגרינה, ואז מפזרים גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, עד חום זהוב.