אם יש לך שוקולד מריר, ערמונים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: עוגת ערמונים הונגרית, עוגת אורז בהשראה הונגרית, ו עוגות מוס שוקולד הונגריות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בשורה התחתונה של מחבת springform 9 אינץ משומן עם נייר קלף. ואז משמנים את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת Springform
תנור
2
להפריד את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
3
במעבד מזון מחית את הערמונים עם החמאה והרום, מגרדת את הצדדים, עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
חמאה
רום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מוסיפים את השוקולד המריר והמתיך וממזגים את התערובת עד שהיא משולבת היטב. עם המנוע פועל, להוסיף את החלמונים, 1 בכל פעם, ולהעביר את התערובת לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוק
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בקערה עם מערבל חשמלי לנצח את הלבנים עם המלח עד שהם מחזיקים פסגות רכות, להוסיף את הסוכר, קצת בכל פעם, מכות, והכה את מרנג עד שהוא מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
6
לטאטא על רבע מקצפת לתוך תערובת השוקולד כדי להאיר אותו ולקפל את המרנג הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
אופים את העוגה באמצע תנור 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 עד 55 דקות, או עד בודק יוצא עם פירורים דבקים בו ואת החלק העליון הוא סדוק.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
תן את העוגה מגניב במחבת על מתלה במשך 5 דקות, להסיר את הצד של המחבת, ולהפוך את העוגה על מתלה אחר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הסר את החלק התחתון של המחבת, הפוך את הטורט על מתלה, ולתת לו להתקרר לחלוטין. (העוגה תיפול כפי שהוא מתקרר.)
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
כדי להפוך זיגוג: לשים 6 אונקיות של שוקולד קצוץ דק בקערה קטנה, בסיר להביא 1/2 כוס השמנת לרתיחה, ושופכים אותו על השוקולד. מערבבים את התערובת עד השוקולד נמס ואת הזיגוג הוא חלק ומערבבים ב 1 כף של הרום. טובלים כל ערמונים מסוכרים באמצע הדרך לתוך זיגוג כדי מעיל אותו חלקית, להעביר את הערמונים למגש מכוסה בנייר כסף, ולתת להם להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
שוקולד
קרם
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
רום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
רדיד אלומיניום
12
הפוך את העוגה על מתלה להגדיר על נייר שעווה, לשפוך את הזיגוג על זה, להחליק את הזיגוג עם מרית ולתת עודף לטפטף למטה בצד, ולתת את העוגה לעמוד במשך 2 שעות, או עד הזיגוג מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
מרית
13
להעביר את העוגה בזהירות צלחת הגשה ומקשטים אותו עם ערמונים מצופה.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
14
הפוך את הקצפת רק לפני ההגשה של העוגה: בקערה צוננת עם מקטרים להכות את 1 כוס שמנת כבדה עד שהוא מחזיק פסגות רכות, להכות את 2 כפות סוכר ו1 כפות רום, ולהכות את התערובת עד שהוא מחזיק פסגות קשות. מקפלים את הערמונים מסוכרים קצוצים.