קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ערמונים הונגרית

עוגת ערמונים הונגרית
אם יש לך שוקולד מריר, ערמונים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: עוגת ערמונים הונגרית, עוגת אורז בהשראה הונגרית, ו עוגות מוס שוקולד הונגריות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בשורה התחתונה של מחבת springform 9 אינץ משומן עם נייר קלף. ואז משמנים את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבת Springformמחבת Springform
תנורתנור
2
להפריד את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
3
במעבד מזון מחית את הערמונים עם החמאה והרום, מגרדת את הצדדים, עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
חמאהחמאה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מוסיפים את השוקולד המריר והמתיך וממזגים את התערובת עד שהיא משולבת היטב. עם המנוע פועל, להוסיף את החלמונים, 1 בכל פעם, ולהעביר את התערובת לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
בקערה עם מערבל חשמלי לנצח את הלבנים עם המלח עד שהם מחזיקים פסגות רכות, להוסיף את הסוכר, קצת בכל פעם, מכות, והכה את מרנג עד שהוא מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
6
לטאטא על רבע מקצפת לתוך תערובת השוקולד כדי להאיר אותו ולקפל את המרנג הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים את העוגה באמצע תנור 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 עד 55 דקות, או עד בודק יוצא עם פירורים דבקים בו ואת החלק העליון הוא סדוק.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
תן את העוגה מגניב במחבת על מתלה במשך 5 דקות, להסיר את הצד של המחבת, ולהפוך את העוגה על מתלה אחר.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הסר את החלק התחתון של המחבת, הפוך את הטורט על מתלה, ולתת לו להתקרר לחלוטין. (העוגה תיפול כפי שהוא מתקרר.)
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
כדי להפוך זיגוג: לשים 6 אונקיות של שוקולד קצוץ דק בקערה קטנה, בסיר להביא 1/2 כוס השמנת לרתיחה, ושופכים אותו על השוקולד. מערבבים את התערובת עד השוקולד נמס ואת הזיגוג הוא חלק ומערבבים ב 1 כף של הרום. טובלים כל ערמונים מסוכרים באמצע הדרך לתוך זיגוג כדי מעיל אותו חלקית, להעביר את הערמונים למגש מכוסה בנייר כסף, ולתת להם להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
שוקולדשוקולד
קרםקרם
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
הפוך את העוגה על מתלה להגדיר על נייר שעווה, לשפוך את הזיגוג על זה, להחליק את הזיגוג עם מרית ולתת עודף לטפטף למטה בצד, ולתת את העוגה לעמוד במשך 2 שעות, או עד הזיגוג מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
מריתמרית
13
להעביר את העוגה בזהירות צלחת הגשה ומקשטים אותו עם ערמונים מצופה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
14
הפוך את הקצפת רק לפני ההגשה של העוגה: בקערה צוננת עם מקטרים להכות את 1 כוס שמנת כבדה עד שהוא מחזיק פסגות רכות, להכות את 2 כפות סוכר ו1 כפות רום, ולהכות את התערובת עד שהוא מחזיק פסגות קשות. מקפלים את הערמונים מסוכרים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שמנת כבדהשמנת כבדה
ערמוניםערמונים
סוכרסוכר
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
מגישים את העוגה עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת