עוגת פאדג אגוז קטיפתי
עוגת פאדג אגוז קטיפתי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 338 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוזי מלך, שבבי שוקולד למחצה, תערובת פודינג שוקולד לא מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 22%. מתכונים דומים: עוגת פאדג'אגוז, פאדג'אגוז, ו פאדג'אגוז דלעת.
הוראות
ממיסים את השוקולד צ ' יפס.
בקערה גדולה, לשלב מילוי עוגה, חלב התאדה, סירופ תירס, ביצה, שבבי שוקולד מומסים. מערבבים אגוזים.
אופים ב 375 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 45 דקות; אופים עד העליון הוא מוצק ומתחיל לפצח. מגניב לפחות 4 שעות.