עוגת פאדג'מהפך
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו עוגת פאדג'מהפך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 269 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 47 סנט למנה מנות. לכו לחנות והרימו קינמון טחון, שוקולד צ' יפס חצי מתוק, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: מהפך שיש פאדג'כתום, מהפך חמאת בוטנים פאדג, ו מהפך רוקי כביש פאדג'בראוניז.
הוראות
מניחים חלבוני ביצה בקערה קטנה; תנו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מעיל 9 אינץ'. תבנית קפיצית עם תרסיס בישול.
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה; מניחים בצד. בסיר קטן ממיסים שוקולד צ ' יפס וחמאה על אש נמוכה תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מניחים בצד להתקרר מעט.
בקערה גדולה מקציפים חלמונים במהירות גבוהה למשך 3 דקות או עד לקבלת צבע סמיך ולימון. מקציפים בהדרגה סוכר חום. מקציפים את מזון התינוקות, הקפה ותערובת השוקולד השמורה.
שלב את הקמח, המלח והקינמון; מקציפים בהדרגה לתערובת השוקולד. בעזרת מכות נקיות מקציפים חלבונים ושמנת אבנית במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה.
מורחים באופן שווה לתוך מחבת מוכן.
אופים ב 350 מעלות במשך 40-50 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא עם פירורים לחים. מגניב במשך 15 דקות לפני הסרת הצדדים של המחבת. מצננים לחלוטין על רשת.
עבור זיגוג, בקערה קטנה, להכות את החמאה, קקאו, חלב וניל עד חלקה. מקציפים בהדרגה סוכר של קונדיטורים. פרוסט העליון של העוגה. מקררים שאריות.