קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פאדג'מהפך

עוגת פאדג'מהפך
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו עוגת פאדג'מהפך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 269 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 47 סנט למנה מנות. לכו לחנות והרימו קינמון טחון, שוקולד צ' יפס חצי מתוק, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: מהפך שיש פאדג'כתום, מהפך חמאת בוטנים פאדג, ו מהפך רוקי כביש פאדג'בראוניז.

הוראות

1
מניחים חלבוני ביצה בקערה קטנה; תנו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מעיל 9 אינץ'. תבנית קפיצית עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה; מניחים בצד. בסיר קטן ממיסים שוקולד צ ' יפס וחמאה על אש נמוכה תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מסירים מהאש; מניחים בצד להתקרר מעט.
4
בקערה גדולה מקציפים חלמונים במהירות גבוהה למשך 3 דקות או עד לקבלת צבע סמיך ולימון. מקציפים בהדרגה סוכר חום. מקציפים את מזון התינוקות, הקפה ותערובת השוקולד השמורה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
שלב את הקמח, המלח והקינמון; מקציפים בהדרגה לתערובת השוקולד. בעזרת מכות נקיות מקציפים חלבונים ושמנת אבנית במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מורחים באופן שווה לתוך מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים ב 350 מעלות במשך 40-50 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא עם פירורים לחים. מגניב במשך 15 דקות לפני הסרת הצדדים של המחבת. מצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
עבור זיגוג, בקערה קטנה, להכות את החמאה, קקאו, חלב וניל עד חלקה. מקציפים בהדרגה סוכר של קונדיטורים. פרוסט העליון של העוגה. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק