עוגת פאי פאי לימון עם מרנג
עוגת פאי ליים פיות מפתח עם מרנג עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 652 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חמאה, מלח, סוכר גלגלית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי עגבניות שימורים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו עוגת מקצפת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
למחוץ את עוגיות הזנגביל. המלצתי לשים אותם בשקית, כיסוי עם מגבת תה למחוץ עם מערוך (או בקבוק יין!). למחוץ אותם קטן כמו שאתה יכול להיות מוטרד ככל קטן יותר טוב.
ממיסים את החמאה במחבת על הכיריים ומערבבים את הביסקוויטים המרוסקים. לחץ קלות על תערובת זו כדי פח בגודל בינוני. לשים במקרר כדי לצנן ולהקשיח (כ 30mins עד שעה)
מכניסים את מיץ הלימון לקערה גדולה ומוסיפים את הקרם ואת החלב המרוכז.
בדוק את הבסיס שלך יש קשוח וזה לא קשקשי ואז לשפוך את תערובת שמנת על בסיס ביסקוויט.
צינה במקרר במשך שעה עד שעתיםsnb אם אתה נתקל ארוחת ערב זה בסדר לעשות את זה בלילה שלפני ולהשאיר אותו במקרר לילה. מכסים בנייר כסף רק כדי למנוע מריח המקרר לחדור אליו. אז אתה יכול העליון עם מרנג ואופים רק לפני האורחים מגיעים.
שים את החלבונים ביצה לקערה נקייה מאוד (לא שמן או חלמון ביצה - זה חשוב כמו מרנג לא יקבל מספיק אוויר בו).
להקציף עד, כאשר אתה מצייר את המקצף, החלבונים ביצה ליצור שיא נוקשה.
להקציף עדין בסוכר גלגלית.
מערבבים את הדובדבן סוכר, וניל ומלח.
להקציף עדין עד התערובת הופכת מבריק.
מורחים את מרנג על גבי פאי לימון המפתח שלך. אתה יכול לסובב אותו סביב עם סכין צבעים או מזלג ליצור דפוסים פסגות.
שים את המזלג בטוויסט הקצפת ולמשוך למעלה.
אופים בתנור במשך 10 דקות. הפסגות צריכות להפוך מצוחצחות וזהובות והשקתות צריכות להיות לבנות.
חכה עד שהוא מתקרר לשרת, אם כי זה לא כלל.טורף עם חברים ואהובים x