אופה עוף נאצ'ו
אופה עוף נאצ'ו הוא הר ד' אובר שמגיש 10. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 734 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו גבינת צ'דר נוספת, צ' יפס טורטיה נאצ'ו, קרם מרוכז של מרק עוף ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 50%, שהוא מוצק. נסו אופה עוף נאצ'ו, עוף נאצ'ו אופים, ו עוף נאצ'ו אופה עשה מעל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מסדרים צ ' יפס בתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. בקערה גדולה שלבו את המרק, העוף, רוטב הפיקנטה, הגבינה, הבצל והצ 'ילי; יוצקים מעל צ' יפס.
מפזרים גבינה נוספת אם רוצים.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 כוס למשך 40-45 דקות או עד מבעבע.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, ריזלינג, ורוד נוצץ
נאצ ' וס עובד ממש טוב עם פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן
לפינו נואר הבלתי מרוסן הזה יש ניחוחות נדיבים של דובדבנים, אוכמניות ווניל עםתווים מלוחים עדינים. הוא בעל גוף מלא עם טעמי פירות בשלים וטאנינים גמישים, מה שהופך אותו להתאמה טובה לצלעות קצרות של בשר בקר מבושל, פטריות פורטובלו בגריל או חלצי חזיר צלוי עם זיגוג בלסמי פטל. זה טעים עכשיו, צריך להתבגר נחמדבמשך חמש השנים הבאות.