עוגת פודינג אוכמניות ורטובה
עוגת פודינג אוכמניות ורטובה עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח, חלב, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 38 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו עוגת פודינג חמוציות-מייפל, עוגת פודינג לימון חצוף, ו עוגת פודינג מוקה שובבה (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 204°. חמאה 2 ליטר, 2 אינץ 'צלחת אפייה עמוקה או זכוכית 10 אינץ' או צלחת עוגה קרמיקה.
מערבבים חמוציות, סירופ מייפל, ומים בסיר בינוני. להביא לרתיחה; לבשל במשך 3 דקות.
להעביר 1/2 כוס של פירות יער, עם קצת מיץ, לקערה קטנה; להפריש.
יוצקים פירות יער הנותרים ומיץ לתבנית אפייה; לחמם בתנור במשך כ 5 דקות.
לטאטא קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית.
להקציף ביצה, חלב, חמאה ווניל בקערה בינונית אחרת; להוסיף תערובת קמח לטאטא עד מעורבב.
הסר תבנית אפייה מהתנור וגרד את הבלילה על פירות יער (אין צורך לכסות לחלוטין). כפית שמורות פירות יער ומיץ באופן אקראי על הבלילה.
אופים 15-20 דקות עד ציפוי הוא חום זהוב, מרגיש פריך, וקפיצים בחזרה כאשר אתה לוחץ עליו. פודינג מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה (עם ציפוי הרצוי).